Cine sunt, de fapt, nașii băiețelului lui Pepe. Cătălin Măruță a dezvăluit totul: „Nu i-am botezat noi copilul”

Cine sunt, de fapt, nașii băiețelului lui Pepe. Artistul a avut un eveniment extrem de important în weekend, și-a botezat băiețelul, pe care îl are cu iubita lui, Yasmine. Cei doi sunt foarte fericiți și se bucură din plin de copil, dar și de fetele lui Pepe, pe care le are din căsnicia cu Raluca.

22 nov. 2022, 11:16
Cine sunt, de fapt, nașii băiețelului lui Pepe. Cătălin Măruță a dezvăluit totul: „Nu i-am botezat noi copilul”
Cine sunt, de fapt, nașii băiețelului lui Pepe

Cine sunt, de fapt, nașii băiețelului lui Pepe. Prezenți la fericitul eveniment au fost și Andra și Cătălin Măruță, cei care i-au cununat pe Raluca și Pepe. Chiar dacă cei doi au divorțat, artista și prezentatorul de la Pro TV au rămas buni prieteni atât cu Pepe, cât și cu fosta lui soție.

Cine sunt, de fapt, nașii băiețelului lui Pepe

Inițial, s-a scris că nașii de botez ai micuțului sunt Andra și Cătălin Măruță. Ulterior, prezentatorul emisiunii „La Măruță” a dezmințit informația și a spus că nașii micuțului au fost membri ai familiei lui Pepe și ai lui Yasmine.

Citește și: Pepe, prima apariţie pe scenă alături de fiul său de doar o lună

Weekendul asta se pare că am fost din nou nași, de data asta la băiatul lui Pepe. Pe lângă faptul că nu ne-a sunat nimeni să ne întrebe, toți și-au dat cu presupusul. Toți au scris ca și cum așa ar fi.

Am fost la botezul lui Pepe, la botezul băiețelului lui Pepe și e normal, avem o relație minunată cu acești oameni. (…) NU, nu am fost nași. Ne sunt foarte dragi oamenii ăștia, Pepe e unul dintre cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc, dar nu am fost noi nașii copilului.

S-a scris că am izbucnit în lacrimi. Pe bune? De ce să izbucnim în lacrimi? Eram doar fericiți că suntem acolo. Nimeni nu a izbucnit în lacrimi. (…) Nu suntem noi nași. Suntem foarte buni prieteni cu Pepe, cu soția lui, cu toată familia lui, am rămas prieteni și cu Raluca. Familia a fost de data aceasta aleasă. Giani a fost nașul”, a explicat Cătălin Măruță pe Facebook.