Pepe, prima apariţie pe scenă alături de fiul său de doar o lună

Pepe este în culmea fericirii. Visul i s-a împlinit şi a devenit tată de băiat. Recent, artistul a urcat pe scenă alături de fiul lui, iar celor doi li s-a alăturat și Rosa, fiica lui şi a Ralucăi Pastramă.

04 iul. 2022, 13:48
Pepe, prima apariţie pe scenă alături de fiul său de doar o lună

Pepe se mândreşte cu copiii lui. Recent, artistul a lansat o piesă nouă. Fanii au fost încântați să vadă  în duet cu fiica lui, Rosa. Alături de ei pe scenă, Pepe l-a luat şi pe fiul lui cel mic, de doar o lună.

Citeşte şi: Primele imagini cu băieţelul lui Pepe. Artistul, surprins în timp ce-şi hrănea bebeluşul

La începutul lunii iunie, Pepe a devenit tată de băieţel. Iubita lui, Yasmine Ody, i-a dăruit un bebeluş de nota zece. În urmă cu ceva vreme, artistul a dezvăluit ce nume va alege pentru băiatul lui: Pepe jr.

Artistul nu-și dorește un botez cu mare fast pentru cel de-l treilea copil al său, ci ar prefera mai degrabă un botez discret, în familie.

”Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a spus Pepe la Antena Stars, întrebat despre botezul fiului său.

Pepe mai are două fetițe, din mariajul cu Raluca Pastramă. În urma divorțului, ambii foști soți și-au refăcut viața, iar Raluca a născut la puțin timp după iubita lui, scrie spynews.ro.