Cine sunt fostele soţii ale lui Toni Iuruc. Soţul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori

Cine sunt fostele soţii ale lui Toni Iuruc. Simona Halep i-a spus "DA" omului de afaceri, miercuri, 15 septembrie. Dacă sportiva este la primul eveniment de acest gen, partenerul ei a mai trecut prin astfel de momente de două ori.

17 sept. 2021, 12:24
Cine sunt fostele soţii ale lui Toni Iuruc. Soţul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Cine sunt fostele soţii ale lui Toni Iuruc

Cine sunt fostele soţii ale lui Toni Iuruc. Afaceristul a mai fost căsătorit de două ori, iar relațiile sale s-au terminat cu scandal.

Citeşte şi: Simona Halep, mai fericită ca niciodată! Imagini de colecție de la cununia cu Toni Iuruc FOTO

Cine sunt fostele soţii ale lui Toni Iuruc

Prima soție a lui Toni Iuruc a fost Alina, un fost model. Cei doi s-au iubit cu foc, însă relaţia lor s-ar fi terminat pe neașteptate, din cauza faptului că aceasta că l-ar fi înșelat, conform Redacția.ro.

Nici a doua poveste de dragoste, care s-a finalizat și ea cu o cerere în căsătorie și cununie, nu a fost una de succes pentru soțul Simonei Halep. Liana și Toni Iuruc s-au cunoscut în 2018 și în scurt timp s-au cununat, iar petrecerea s-a ținut într-un local de lux din Mamaia.

Însă, la 10 luni de căsnicie, se pare că bărbatul ar fi descoperit faptul că femeia iubită are o relație extraconjugală. Ba mai mult, Liana era însărcinată în cinci luni când au divorțat, însă Toni Iuruc era convins că nu este tatăl bebelușului, scrie Redacţia.ro.

Cât a plătit Simonei Halep pe rochia de mireasă

Pentru cununia civilă, a ales o rochie de culoare nude, de la Dior, din colecția Cruise 2021, care a costat în câteva mii de euro.

Maria Grazia Chiuri, directorul creativ al Dior, a prezentat colecția Maisons Cruise 2021 la Piazza del Duomo din Lecce, în regiunea Puglia din Italia, în vara anului trecut.

La petrecerea de seară, Simona Halep a schimbat ținuta și a optat pentru o rochie albă, lungă și decoltată, cu o fundă neagră și lungă. Potrivit unica.ro, celebrul designer Oscar de la Renta a realizat această rochie, fabricată din lycra și mătase, care se vinde la prețul de 6.359 euro, după cum menționează farfetch.com.