Cine sunt părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul de la ”Românii au talent”: ”Nu a fost forțat să învețe ceva. Face totul din plăcere”

Rareș Prisăcariu, câștigătorul de doar 7 ani al ediției de anul acesta a showului ”Românii au talent”, a impresionat încă de la prima apariție, câștigând un Golden Buzz din partea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș.

13 mai 2023, 10:28
Cine sunt părinții lui Rareș Prisăcariu, câștigătorul de la ”Românii au talent”: ”Nu a fost forțat să învețe ceva. Face totul din plăcere”

La doar 7 ani, Rareș Prisăcariu a citit peste 200 de cărți și poate reproduce sute de texte, poezie sau proză, iar talentul său înnăscut l-a propulsat direct în semifinala competiției.

Imediat după reușita de pe scena „Românii au talent’, Rareș Prisăcariu și mama lui au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde l-a descris pe fiul ei ca fiind un copil cu o dorință de cunoaștere mai mare decât „uneori putem să credem ca adulți’. La 7 ani, semifinalistul emisiunii de talente visează să ajungă un actor „popular românesc’ și speră că Botoșaniul, orașul său natal, să ajungă pe harta meteo de la Pro TV.

Rareș Prisăcariu este singur la părinți și s-a născut în Botoșani. Mama concurentului de la „Românii au talent’, pe nume Gina Prisăcariu, are 42 de ani și provine dintr-o familie de cadre didcatice. La rândul ei, aceasta este educatoare la o grădiniță din localitate și are ca pasiuni pictura și lectura.

Citește și: Câştigător Românii au talent 2023. Rareș Prisacariu a câștigat marele premiu de 120.000 de euro. Momentul de excepție care a impresionat o țară întreagă

Marius Prisăcariu, tatăl băiețelului, este funcționar public în cadrul Consiliului Județean Botoșani și a studiat Științe Economice. În timpul liber, acesta se dedică istoriei și cinematografiei.

„Este un copil modest, nu vorbește despre el la superlativ, dar este încântat să știe că lumea îl apreciază. Nu a fost niciodată forțat să învețe ceva, să participe undeva obligatoriu sau să fie obosit din cauza unui efort deosebit. Face totul din plăcere, cu o dragoste infinită pentru Eminescu și pentru locurile natale. Rareș a învățat o multitudine de poezii și texte în proză, propuse sau pe care și le alege singur. Amândoi îl susținem și îi oferim echilibrul de care are nevoie pentru a fi un copil fericit’, au declarat Gina și Marius Prisăcariu pentru Qmagazine.ro.

În cadrul semifinalei showului, desfășurată pe 28 aprilie, Rareș Prisăcariu a recitat un fragment din „Micul Prinț’ (Antoine de Saint-Exupéry), dar și unul din „Păpușa de cârpă’ (Gabriel Garcia Marquez). Performanța acestuia l-a dus direct în marea finală, care a avut loc vineri seară.

Citește și: Mirela Oprişor, alias „Aspirina”, din Las Fierbinţi, a împlinit 50 de ani. Vedeta a povestit cum şi-a găsit iubirea vieţii ei