Mirela Oprişor, alias „Aspirina”, din Las Fierbinţi, a împlinit 50 de ani. Vedeta a povestit cum şi-a găsit iubirea vieţii ei

Aspirina, din Las Fierbinţi, este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului. Mirela Oprişor, actriţa care o interpretează pe Aspirina, a împlinit 50 de ani.

13 mai 2023, 10:05
Mirela Oprişor, alias „Aspirina”, din Las Fierbinţi, a împlinit 50 de ani. Vedeta a povestit cum şi-a găsit iubirea vieţii ei

Mirela Oprișor, alias Aspirina, din Las Fierbinţi, a bifat jumătate de secol de viaţă. Ea s-a născut la Hunedoara pe 12 mai 1973.

În afara rolului din Las Fierbinţi, Mirela Oprişor este actriță a Teatrului Național București și poate fi urmărită în piese precum „Bolta cerească”, „Repetiție pentru o lume mai bună” sau „Cei drepți”.

Citeşte şi  Fanii lui Jamie Foxx și-au exprimat îngrijorarea față de starea de sănătate a actorului, după recenta sa spitalizare. Ei susţin că informaţiile despre starea vedetei sunt contradictorii

Vedeta a povestit cum a ajuns să îl cunoască pe soţul ei, Mimi Brănescu, actor şi el, dar şi scenarist al serialului Las Fierbinţi.

„M-am întâlnit cu soțul meu la facultate datorită examenului. Când eram la ultima etapă, m-au întrebat la examen ce monolog aveam. Mi-au spus să uit tot ce pregătisem și să-mi aleg o poză din câteva poze ale celorlalți candidați, să mă duc pe scaun și să mă gândesc că acel băiat este iubitul meu aflat în armată. Urma să-i spun monologul gândindu-mă la acest scenariu. Eu l-am ales atunci pe bărbatul meu. Când m-am întâlnit cu el pe culoarul facultății, i-am spus că îi zisesem un monolog și așa a început povestea noastră”, a declarat Mirela Oprișor pentru Viva.

Citeşte şi Theodor Andrei, desființat de fostul viceprimar al Bucureștiului, pentru umilința de la Eurovision: „Vai de capul nostru!” (VIDEO) | EXCLUSIV

Mirela Oprișor și Mimi Brănescu sunt căsătoriți de aproape 20 de ani și au o fiică, Ana. Mirela și Mimi au jucat împreună în filmul „Marți, după Crăciun”.

.