Cine sunt tinerii care au făcut proiecţia video în Piaţa Victoriei VIDEO

Trei tineri antreprenori adus vineri seara, in Piata Victoriei, o dubita inchiriata de la un cabinet veterinar si un proiector cu care au pus imagini şi sloganuri pe o clădire din piaţă.

04 feb. 2017, 09:37
Cine sunt tinerii care au făcut proiecţia video în Piaţa Victoriei VIDEO

Tinerii antreprenori Alina Anca, Daniel Bega si Razvan Pascu si-au facut un mic business din arta projection mapping-ului, iar vineri seara au adus la proteste un proiector cu care au pus imagini şi sloganuri în Piaţa Victoriei, scrie StartUp Cafe. Manifestanţii din piaţă au putut sa-si scandeze sloganurile si sa cante imnul naţional cu textele proiectate pe un bloc. 

In projection mapping, artistii folosesc proiectoare laser si 3 D pentru a genera forme si culori spectaculoase pe fatadele unor cladiri, pe poduri sau pe diverse obiective turistice, in show-uri care pot ajunge la proportii grandioase. Inca din anii ’60, arta s-a dezvoltat odata cu tehnologiile, folosind in prezent realitatea augmentata si senzorii prin care publicul interactioneaza cu creatia artistica. 

Continuarea pe StartUp Cafe

Citeşte şi: A PATRA zi de proteste: Peste 250.000 de români au ieşit în stradă în toată ţara, circa 100.000 numai în Capitală VIDEO UPDATE