Cine sunt victimele accidentului feroviar din Buzău. Șase copii au rămas orfani în urma impactului fatal

Trei oameni au murit în urma impactului fatal de pe șina de tren din Buzău. Șoferul, singurul supraviețuitor, a curmat viețile a doi părinții care mergeau la muncă pentru a-și întreține cei 6 copii.

12 sept. 2023, 18:29

Bilanț tragic după accidentul feroviar din Buzău. Trei persoane au murit, după ce mașina condusă de un șofer cu doar un an de experiență a fost lovită în plin de o locomotivă de transport marfă. Doar conducătorul auto a supraviețuit și se încearcă aflarea motivului pentru care a demarat în trombă în fața trenului.

Citește și: Grav accident feroviar, lângă Viena. Un tren cu navetişti a deraiat, sunt morţi şi răniţi

Doi părinți au lăsat orfani 6 copii după ce au fost loviți de tren în Buzău

Accidentul feroviar a avut loc luni seară, pe tronsonul Buzău-Galați, la intersecția drumului județean 204D cu o cale ferată. O mașină în care se aflau patru persoane a fost surprinsă de un tren marfar. Din păcate, trei dintre pasageri au murit în urma impactului. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că traficul feroviar a fost oprit preț de mai multe ore pentru cercetări pe secția 702 Făurei – Buzău, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localității Țintești, județul Buzău.

Daniel și Nicoleta Nechita locuiau în Ciocârlia, Vadu Pașii. Mergeau la muncă pe unde apucau pentru a-și întreține cele cinci fete și băiatul. Au fost plecați și în Spania și au fost ajutați și de vecini pentru a se întreține cât de cât. Cei doi soți au plecat la cules de la Vadu Pașii spre Țintești alături de șoferul cu doar un an de experiență, văr cu Daniel și de un vecin în vârstă de 65 de ani.

Șoferul, n vârstă de 51 de ani, a oprit inițial înainte de calea ferată, dar apoi, din motive necunoscute încă, a apăsat accelerația fix în momentul în care locomotiva marfarului trecea prin intersecție. Impactul a fost mortal pentru Daniel, Nicoleta și vecinul de 65 de ani. Mașina în care se aflau a fost târâtă mai bine de 200 de metri pe sină după impact. Șoferul a supraviețuit și este internat la ATI, însă viața nu îi este usă în pericol, ptrivit buzoienii.ro.

În urma lui Daniel și Nicoletei au rămas 6 copii, dintre care 5 minori. Bunica acestora este în vârstă și bolnavă, fiind în scaun cu rotile, astfel că se ia în considerare plasarea lor în grija statului.

Citește și: Marian Mina sare la gâtul directorului general al CFR Călători, după tragicul accident feroviar de la Galați: ”Ia spune matale ce ai făcut în toți acești ani”