Cine va câştiga Survivor România. Georgiana Lupu a făcut dezvăluiri

Cine va câştiga Survivor România. Georgiana Lupu a făcut parte din echipa Războinicilor şi a vorbit despre persoana care are cel mai mare potenţial să câştige titlul şi marele premiu. Concurenta a fost eliminată în urma nominalizării de către colegii ei.

25 feb. 2021, 17:09
Cine va câştiga Survivor România. Georgiana Lupu a făcut dezvăluiri
Georgiana Lupu a făcut parte din echipa Războinicilor

Cine va câştiga Survivor România.

Georgiana Lupu crede că Jador va fi și cel care va câștiga marele premiu, pentru că cei de acasă îl iubesc și îi vor fi alături. Totuși, ea speră că Elena Marin sau Culiță Sterp vor primi titlul de câștigători, pentru că îl merită. Din partea Războinicilor, Georgiana crede că Maria Hingu ar putea câștiga, pentru că se descurcă foarte bine pe teren și esti și corectă cu toți ceilalți colegi ai săi.

Citeşte şi: Faimoşii au plâns în hohote. Jador: „Sunt un prost, cel mai mare ratat”

Cine va câştiga Survivor România

Războinica a avut cele mai multe divergențe cu Alexandra Stan, Zanni și Cosmin Stanciu, din echipa Faimoșilor. Ea crede că nu trebuia să fie nominalizată, dar se mulțumește cu faptul că cei de acasă vor vedea care este, de fapt, adevărul.

Competiția cred că o va câștiga Jador, dar eu îmi doresc să câștige Elena Marin sau Culiță, pentru că ei merită și au toate calitățile. De la Războinici cred că ar merita să câștige Maria Hingu, pentru că are calitățile fizice și este și fair-play cu cei din jur. Aceștia sunt favoriții mei. S-au făcut și se fac în continuare strategii.

M-au dezamagit mai multe persoane: Alexandra Stan, Zanni, Cosmin Stanciu, de la Faimoși. Nu meritam să fiu nominalizată, pentru că aveam toate calitățile să rămân în competiție. Însă așa a fost să fie. Lumea își va da seama cum este fiecare”, a dezvăluit Georgiana Lupu pentru Click.ro.

Andreea Antonescu va fi noua concurentă de la Survivor

Conform unor surse din anturajul vedetei, aceasta ar fi semnat deja contractul pentru participarea la Survivor, iar în curând urmează să se alăture concurenților din echipa Faimoșilor. Potrivit surselor, ea va încasa peste o mie de euro pe săptămână, scrie Ciao.ro.

Cântăreața s-ar pregăti deja de plecare către Republica Dominicană, ea fiind una dintre surprizele de la echipa Faimoșilor.