Survivor România 2021. Faimoşii au plâns în hohote. Jador: „Sunt un prost, cel mai mare ratat”

Survivor România 2021. Duminică seara, faimoşii au câştigat jocul de comunicare şi au primit mesaje de acasă, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Jador este un bărbat singur şi nu se aştepta să primească ceva, însă a avut o avut o surpriză din partea fostei iubite.

15 feb. 2021, 08:37
Survivor România 2021. Faimoşii au plâns în hohote. Jador: „Sunt un prost, cel mai mare ratat”
Jador a izbucnit în lacrimi

Survivor România 2021. Jador a recunoscut întotdeuna că în viața lui există o femeie pe care o va iubi mereu. Mesajul ei l-a făcut să urle de durere, acesta dezvăluind că regretă foarte mult că a catalogat-o greșit și că, în momentul în care au format un cuplu, el a considerat că ea este la fel ca toate celelalte femei.

Citeşte şi: SURVIVOR LIVE VIDEO 11 FEBRUARIE 2021. Jador şi-a ieşit din minţi

Jador a plâns, s-a emoționat și cu greu s-a putut stăpâni atunci când a citit mesajul din partea fostei iubite.

Ionuț, pentru început, vreau să îți spun că sunt cea mai mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă pe trasee și de modul în care te descurci în competiție. Toți de acasă sunt bine și sunt alături de tine și sper să rămâni același om cu sufletul bun de care eu m-am îndrăgostit și pe care îl cunosc cel mai bine.

 Știm amândoi care este situația dintre noi și în ce relații am rămas când ai plecat la Survivor, dar dincolo de toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și stai acolo cât poți rezista tu. Te îmbrățișez cu dor, prietena ta de suflet.”, este mesajul pe care l-a primit Jador din partea fostei iubite, Georgiana Elisei.

Survivor România 2021. Jador îşi doreşte să se împace cu fosta iubită

Cântăreţul a mărturisit că fosta lui iubită ocupă un loc important în viața lui și că își dorește ca în viitor să își întemeieze o familie alături de ea, iar ea să fie mama copiilor lui.

Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(…)

O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei. Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit. O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla.”, a spus Jador.

Culiţă Sterp nu şi-a putut stăpâni lacrimile

Culiţă

a început să plângă și cu greu a reușit să se liniștească. Iubita i-a transmis că sarcina decurge perfect și că ea se simte mai bine ca niciodată, astfel că el nu ar trebui să aibă motive de îngrijorare.

Frumosul meu, deși absența ta mă întristează de obicei, acum mă face să fiu cea mai mândră și fericită pentru că ai arătat și lumii ceea ce vedeam eu în tine: un caracter deosebit, un suflet blând și un om ambițios și foarte deștept.

 Habar nu ai ce sentimente mă cuprind când te văd la tv și când știu că o să îi povestesc toate astea copilului nostru. Mi-e dor de tine în fiecare clipă, dar sunt foarte liniștită, să nu îți faci griji. Burta mea crește de nu se mai oprește, bebele a început să miște, iar la control totul e perfect. Te iubesc!”, i-a scris Daniela Iliescu lui Culiță Sterp, potrivit Kanal D.