Ciobanul Nadin, noua senzaţie a TikTok-ului. Povestea tulburătoare a adolescentului care a trăit în câţiva ani cât alţii într-o viaţă. La trei ani a fost abandonat la orfelinat, iar la scurt timp a ajuns la Psihiatrie

Nadin este noua senzaţie a TikTok-ului, reuşind, în doar câteva săptămâni, să fie cel mai vizionat creator de conținut de pe platformă. Adolescentul din Constanţa are doar 19 ani pe care i-a trăit intens. Şi nu pentru că ar fi trăit viaţa la maximum, aşa cum mulţi dintre cei de vârsta lui fac, ci pentru că viaţa l-a încercat straşnic încă din fragedă pruncie.

16 mart. 2023, 08:58
Ciobanul Nadin, noua senzaţie a TikTok-ului. Povestea tulburătoare a adolescentului care a trăit în câţiva ani cât alţii într-o viaţă. La trei ani a fost abandonat la orfelinat, iar la scurt timp a ajuns la Psihiatrie

Ciobanul Nadin mai are nouă fraţi, dar niciunul dintre ei nu a fost prea bine primit de tatăl lor, care avea convingerea că nu sunt copiii lui. Pe când Naidin avea doar trei anişori, mama lui, Aurora, a plecat la muncă, în Italia, ca să le asigure copiilor un trai mai bun. Plecarea femeii a fost cel mai bun moment pentru soţul ei ca să scape de doi dintre copii. Pe Nadin şi pe sora lui i-a dus la orfelinat. Au rămas acolo timp de cinci ani, la capătul cărora mama lor şi-a lăsat definitiv jobul din Italia şi s-a întors să-i ia acasă.

Ciobanul Nadin

Traiul din orfelinat l-a transformat radical pe micuţul Nadin. Devenise un copil extrem de agresiv, motiv pentru care a fost internat la Psihiatrie.

Când l-am luat de la orfelinat, era un copil  rău, obraznic. Am mai avut și probleme, am mai avut și nemulțumiri cu el, a fost un copil despre care am zis că nu-l dau pe brazdă. Dar Dumnezeu așa a vrut și s-a cumințit„, povesteşte Ion, tatăl adoptiv al lui Nadin, pentru cancan.ro

Cine este ciobanul Nadin, noua senzaţie a TikTok-ului

Tatăl natural al lui Nadin era un om abuziv, cu care mama lui nu a avut nicio zi bună. Cu toate astea, i-a fost soţ timp de 20 de ani.

Ciobanul Nadin
Mama lui Nadin şi tatăl adoptiv

Cu tatăl natural al lui Nadin am trăit 20 de ani. M-a bătut, m-a fugărit, m-a chinuit. Și am plecat în Italia. Atunci el l-a dat la stat. Am primit un telefon să mă prezint acasă, în Botoșani, pentru că cei mici erau la stat. Dacă nu, mă scot din drepturile părintești. Am lăsat locul de muncă din Italia și m-am întors în Botoșani. Când am plecat, copilul meu avea trei anișori. Deja avea vreo două, trei luni de când stătea în orfelinat.

M-am dus, m-au primit, m-au întrebat cine sunt, eu le-am zis că sunt mama lui adevărată, m-au întrebat de ce l-am lăsat, m-au luat să semnez, am semnat. Am plecat din nou în Italia, am primit iar telefon că a înnebunit copilul meu și l-au închis la spitalul de nebuni, la Botoșani. Am lăsat, din nou, locul de muncă din Italia și, când m-am întors la Botoșani, l-am găsit pe copilul meu legat de pat. Am făcut cerere și l-am scos de acolo […]

Citeste si Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor are o poveste impresionantă. Medicii nu-i dădeau şanse să trăiască: „Au vrut să-l arunce la gunoi”

Nadin avea patru anișori când a murit tatăl lui. Nu-l știe și nici nu și-ar fi dorit, chiar dacă trăia.  Nu știu cum Dumnezeu a putut să-i ia viața. Că a fost un șarpe pe pământ lângă mine.  Băiatului meu cel mare, care are 28 de ani, îi spunea că nu-i copilul lui. Eu am fost tăiată cu cuțitul. Nu i-a făcut nimeni, nimic. Eram bătută și mi s-a zis „Du-te acasă, ești nebună. Bărbatul tău a declarat că ești nebună”. Nu m-a crezut nimeni, n-am avut ajutor de la nimeni. Zicea că nu sunt ai lui. El era mai bătrân decât mine și zicea că-i omoară, că nu sunt copiii lui. Avea o soră, se ducea la ea și dacă ea zicea „Du-te acasă și omoară copiii”, el venea acasă și-i bătea. Din cauza surorii lui au umblat copiii mei prin sat și au fost crescuți de oamenii din sat„, povesteşte Aurora.

De câţiva ani, viața lui Nadin se împarte între cei nouă frați și turma de peste 100 de capre pe care o păstorește zi de zi. Din banii câștigați din TikTok cumpără capre și speră ca într-o bună zi să aibă propria bucățică de pământ pe care să-și poată crește animalele, de la care primește mai multă dragoste decât a primit vreodată de la oameni.

Mai multe poze, pe www.cancan.ro