Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor are o poveste impresionantă. Medicii nu-i dădeau şanse să trăiască: „Au vrut să-l arunce la gunoi”

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor are o poveste impresionantă de viaţă. Deşi este o femeie de succes, deţine brand-ul de încălţăminte Musette, unul dintre cele mai apreciate din România, afacerista a trecut prin momente cumplite când l-a născut pe fiul ei.

11 apr. 2022, 11:09
Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor are o poveste impresionantă. Medicii nu-i dădeau şanse să trăiască: „Au vrut să-l arunce la gunoi”
Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor are o poveste impresionantă

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor are o poveste impresionantă. Adi, fiul afaceristei, s-a născut prematur, la 5 luni și jumătate. Micuțul cântărea doar 815 grame și medicii nu-i dădeau nicio șansă. Cu toate acestea, Ana Culcer, un cunoscut doctor pediatru a reușit să-i salveze viața.

Citeşte şi: Andreea Marin, la Imperiul Leilor. Ce proiect prezintă vedeta: „E o creație proprie, realizată pentru prima dată în lume”

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor are o poveste impresionantă

Roberto (n.r.- soţul vedetei), în momentul în care Adi s-a născut, a spus că acest copil dacă are gena mea şi a ta, nu are cum să moară, el trăieşte. Medicii au spus că nu are nicio şansă. Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, m-au declarat că am avortat, pe externarea din spital scria avort. Şi Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator.

Copilul a fost declarat viu după trei zile, pentru că şansa lui era infimă, nu exista. Eu nu l-am văzut în primele trei zile, l-am văzut abia după trei zile. Am văzut un copil care râdea. I-am cerut surorii mele să-mi facă haine pentru Adi, i-am spus să se ducă să ia un costum de vârsta zero şi să îl taie la jumate. Era foarte, foarte mic.

Mi se părea superb. Cred că orice mamă îşi vede copilul superb. Adi nu se poate uita la pozele cu el şi nu înţelege cum îl vedeam superb.

Îl hrăneau prin vene şi normal venele se închideau la o oră sau două la alţi copii, iar la el ţineau 24 de ore.„, a declarat Cristina Bâtlan, în podcastul Acasă la Măruţă.

@madalinaneagu12 #romania#foryoupage#pentrutine#pentru___tine#pentruvoi#madalinaneagu12#tiktokromania#viral#tiktok#fy#podcast#fyp#foryou#goviral#musette#maruta#catalinmaruta#acasalamaruta#cristinabatlan#pantofi ♬ TRISTE MUSIC – CARDI-P

Astăzi, Adi este perfect sănătos. Le calcă pe urme părinților săi și pune bazele unei afaceri. Vrea să producă tot încălțăminte, dar un model cu care să revoluționeze piața din România.

Merg pe urmele lor, dar într-un alt domeniu. Este un gol în piață pe zona de încălțăminte foarte exclusivista”, a declarat fiul Cristinei Bâtlan.