Ciolacu despre alegerile din USR-PLUS: „L-aş prefera pe Drulă”. Despre candidaţii PNL: „Două catastrofe”

Marcel Ciolacu l-ar vrea pe Drulă în locul lui Dan Barna la USR-PLUS şi pe niciunul dintre candidaţii la şefia PNL.

30 aug. 2021, 14:44
Ciolacu despre alegerile din USR-PLUS: „L-aş prefera pe Drulă”. Despre candidaţii PNL: „Două catastrofe”

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus, luni, întrebat dacă are vreo preferință legată de viitoarea conducere USR PLUS, că l-ar susține pe Cătălin Drulă, actualul ministru al Transporturilor.

„L-aș susține pe domnul Drulă”, a spus Ciolacu. În contextul în care Vasile Dîncu a declarat că din punct de vedere sociologic, după cifrele sale, electoratul PSD l-as prefera pe Ludovic Orban în fruntea PNL, Marcel Ciolacu a avut o replică tăioasă.

Întrebat pe cine preferă el la șefia PNL, dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu, Marcel Ciolacu a răspuns: „Pe niciunul. Amândoi sunt două catastrofe! Și vedeți din împrumuturile pe care le-au făcut. Aș prefera în schimb ca domnul Dîncu să se exprime mai mult politic, ca un PSD-ist de frunte ce este, ca președinte al Consiliului Național, decât ca sociologic”.

PSD va depune moţiune de cenzură după Congresul PNL: „Avem un premier penal şi ţepar dovedit. Nu depunem doar de dragul de a depune” VIDEO
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă în cadrul unei conferințe de presă că premierului îi convine faptul că prețurile de consum sunt în creștere. „Își mărește valoare PIB astel încât poate să facă împrumuturi externe”, a conchis Marcel Ciolacu, liderul PSD.

PSD a decis să depună moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu când va avea cele 234 de voturi necesare pentru ca aceasta să treacă, a anunţat luni preşedintele partidului, după şedinţa conducerii partidului.

Marcel Ciolacu anunţă proteste de stradă: Vom urgenta în Parlament proiectul „Fără penali în funcţii publice”