Marcel Ciolacu anunţă proteste de stradă: Vom urgenta în Parlament proiectul „Fără penali în funcţii publice”

Liderul PSD a anunţă amânarea moţiunii de cenzură, dar speră ca premierul Florin Cîţu să fie înlăturat prin proiectul "Fără penali în funcţii publice", iniţiat de USR-PLUS. Ciolacu anunţă şi proteste de stradă

30 aug. 2021, 14:25
Marcel Ciolacu anunţă proteste de stradă: Vom urgenta în Parlament proiectul „Fără penali în funcţii publice”

Marcel Ciolacu spune că Senatul trebuie să introducă de urgență pe ordinea de zi proiectul ‘Fără penali în funcții publice’ pentru ca mai apoi să fie organizat un referendum prin care românii să consimtă demiterea premierului Florin Cîțu. Amitim că șeful Guvernului a fost închis în SUA după ce a fost prins beat la volan.

PSD va depune moţiune de cenzură după Congresul PNL LIVE VIDEO
„Astfel ca după publicarea legii, domnul prim-ministru condamnat penal să organizeze referendumul pentru ca românii să se exprime dacă doresc penali în funcții publice. Cer Senatului și domnului Barna să introducă pe ordinea de zi proiectul ‘Fără penali în funcții publice”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat luni că va depune moțiunea de cenzură atunci când vor avea voturile necesare în Parlament. În acest context, el i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să îi ceară demisia premierului Cîțu, despre care a spus că este un „condamnat penal” și un „țepar”.

Dan Barna aruncă în aer Coaliţia: „Am fost traşi pe sfoară” DOCUMENT
„Vom depune moțiunea de cenzură în momentul în care vom avea cele 234 de voturi necesare să treacă această moțiune. Ca să fiu foarte clar, în acest moment, partea de opoziție a Parlamentului are 204 voturi. Un Guvern nu poate să cadă decât prin moțiune de cenzură în Parlament sau milioanele de români să iasă pe stradă și să ceară demisia acestui Guvern”, a spus Marcel Ciolacu.

 Marcel Ciolacu anunță proteste în stradă
Liderul PSD a declarat, luni, într-o conferință de presă că oamenii vot ieși în stradă, iar președintele Klaus Iohannis își va recunoaște greșeala pe care a făcut-o numindu-l pe Florin Cîțu în frunte Executivului.

„Românii și-au dat seama cu cine au de-aface și vor ieși în stradă și atunci sub presiunea publică, domnul Iohannis va recunoaște în sfârșit geșeala pe care a făcut-o numindu-l pe domnul Cîțu prim-ministru și forțând în spiritul Constituției această coaliție de pierzători”, a declarat Marcel Ciolacu.