Ciolacu, despre discursul lui Iohannis: „Sănătatea nu contează! Toată puterea din România pentru sine şi camarila liberală”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a transmis luni seară un mesaj pe Facebook, în care îl acuză pe preşedintele Iohannis că este interesat doar de organizarea alegerilor parlamentare, în condiţiile în care Bucureştiul a trecut deja de incidenţa de 3 persoane infectate la o mie de locuitori şi se află în scenariul roşu.

RomaniaTV.net
19 oct. 2020, 16:35
Ciolacu, despre discursul lui Iohannis: „Sănătatea nu contează! Toată puterea din România pentru sine şi camarila liberală”

„Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravității momentului pe care îl traversăm.

Un președinte de țară ar fi dat românilor un mesaj de încredere și speranță că lucrurile sunt sub control. În schimb, Iohannis rămâne și acum doar președintele PNL, care se luptă cu Opoziția și cetățenii, găsiți vinovați pentru creșterea infectărilor.

Deși haosul sanitar a cuprins deja Capitala și Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile. Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine și camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toți traseiștii, impostorii și interlopii din PNL. Cu ce preț însă?”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

La Spitalul Municipal Cluj-Napoca este focar de COVID-19, 12 cadre medicale fiind infectate.

Unitatea spitalicească a devenit recent unitate COVID-19.

„Sunt 12 angajaţi din rândul personalului medical pozitivi, 5 medici şi 7 asistente. Activitatea funcţionează în condiţii relativ normale, au preluat deja de sâmbătă primii pacienţi COVID-19. S- au luat toate măsurile necesare, ancheta epidemiologică este în desfăşurare”, a declarat, luni, prefectul Mircea Abrudean.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: „Alegerile vor avea lor pe 6 decembrie!”