Ciolacu, după ce Iohannis a anunţat redeschiderea pieţelor. „Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!”

Marcel Ciolacu a catalogat decizia anunţată de preşedintele Klaus Iohannis privind redeschiderea pieţelor drept una luată în scop electoral. Preşedintele PSD crede că guvernanţii deschid pieţele "în dispreț doar pentru a le închide iar".

02 dec. 2020, 15:29
Ciolacu, după ce Iohannis a anunţat redeschiderea pieţelor. „Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!”
Liderul PSD a afirmat că președintele "a dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său"

Reacţia lui Ciolacu, după ce Iohannis a anunţat redeschiderea pieţelor.

„Iohannis mai avea puțin și dădea cu pălăria de pământ că PNL-ul va deschide piețele electoral fix înainte de alegeri. Așa cum au făcut și cu școlile. Și cu restaurantele. Le deschid în dispreț doar pentru a le închide iar!

Iohannis uită voit că Orban a contestat (după aproape 20 de zile!!!) legea votată în Parlament prin care redeschideam piețele în siguranță. Un gest sinistru doar ca să poată regiza o scenetă de prost gust cu Iohannis spunând că n-a avut legea la promulgare, deși o primise încă din 12 noiembrie!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Ciolacu, după ce Iohannis a anunţat redeschiderea pieţelor în săptămâna cu alegerile parlamentare. „Este un gest cinic caracteristic liberalilor”

„Dacă e făcut de PSD nu e bine, dacă e de la PNL – e minunat! Este un gest cinic caracteristic liberalilor, o mare bătaie de joc pentru cei care au înghețat săptămâni în șir în frig pentru ca Iohannis să facă acum gesturi penibile în campanie. Și sunt sigur că românii au înțeles asta și nu mai înghit asemenea mizerii electorale!

PS: Dacă tot e la Bacău și taie panglici la proiectele PSD, Iohannis să încerce să inaugureze și așa zisul spital modular pe care Orban a cheltuit 3 milioane de euro și care s-a dezumflat la prima ploaie!!!!”, a mai precizat preşedintele PSD.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: Se redeschid pieţele de alegeri!

Reacţia liderului PSD vine în contextul în care președintele României a anunțat miercuri că în urma discuțiilor cu experți și specialiști, s-a decis redeschiderea piețelor. Hotărârea intră în vigoare la sfârşitul acestei săptămâni.

„Am discutat acest lucruri cu specialiştii, cu experţii şi am decis că de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele. Este cu siguranţă o veste bună şi pentru producătorii care vor să vândă în pieţe, dar şi pentru românii care vor să-şi facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă.”, a spus preşedintele.


loading...