Ciolacu, după retragerea de la publicare a Ordonanţei privind amânarea plăţii ratelor: O dovadă de prostie şi haos în Guvern

Guvernul a decis, luni, retragerea de la publicare în Monitorul Oficial a Ordonanţei de urgență care dă românilor posibilitatea de a-și amâna cu până la nouă luni plata ratelor către bănci. Ministrul Florin Cîţu a explicat că OUG nu este retrasă, precizând că actul normativ urmează să fie completat în ședința de azi a guvernului, programată pentru ora 17:00. Gestul Guvernului este caracterizat de liderul PSD Marcel drept "o nouă dovadă de prostie și haos în care acest Guvern aruncă românii și firmele românești".

RomaniaTV.net
30 mart. 2020, 11:54
Ciolacu, după retragerea de la publicare a Ordonanţei privind amânarea plăţii ratelor: O dovadă de prostie şi haos în Guvern

„Retragerea de la publicare a ordonanței privind amânarea ratelor: o nouă dovadă de prostie și haos în care acest Guvern aruncă românii și firmele românești!

Toată lumea a așteptat de la Guvern măsuri concrete, ferme și rapide. De aceea au fost învestiți de Parlament. Dacă nu sunt în stare, măcar să nu încurce și mai mult prin hotărârile adoptate! Românii și firmele românești au nevoie de sprijin real, nu de un Guvern care să le facă situația și mai grea.

Nimeni nu mai are nici răbdare și nici timp de a sta după bâlbele și prostiile Guvernului!

Vom adopta în această săptămână în Parlament proiectul PSD care prevede amânarea ratelor fără „dobândă la dobândă” și fără penalități!

PS: Izolați-l pe Cîțu, până nu distruge de tot economia românească!”, a scris Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, pe Facebook.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a publicat şi o adresă transmisă de secretarul general al guvernului, Antonel Tănase, prin care îi solicita retragerea de la publicarea în Monitorul Oficial a ordonanței de urgență.

Ordonanţa care permitea amânarea plăţii ratelor şi alte facilităţi fiscale în perioada de criză economică generată de pandemia de coronavirus a fost retrasă de la publicare în Monitorul Oficial şi va suferi modificări luni seară. OUG nu se află pe ordinea de zi, dar vi fi adăugată pe lista suplimentară, a anunţat Florin Cîţu pe facebook.