Ciolacu îl vrea pe Mihai Tudose în Guvern, la rotativă: ”E un om cu experienţă, la fel ca Grindeanu”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, la România TV, că și-ar dori ca Mihai Tudose să revină în Guvern pentru că ”e un om cu experienţă, la fel ca Grindeanu”. Acest lucru s-ar putea întâmpla după ce Ciolacu și Ciucă ar face rocada la Palatul Victoria în mai 2023.

17 ian. 2023, 08:27
Ciolacu îl vrea pe Mihai Tudose în Guvern, la rotativă: ”E un om cu experienţă, la fel ca Grindeanu”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a mărturisit că îşi doreşte foarte mult ca europarlamentarul Mihai Tudose să vină în Guvern, la rotativa premierilor din luna mai, iar acesta i-a transmis că şi el îşi doreşte să fac parte din Executiv.

Citește și: Ce se întâmplă cu rotația premierilor din mai 2023. Marcel Ciolacu: „Nu sunt un mare fan al alegerilor anticipate, dar dacă nu se respectă acordul, aceea ar fi direcția” – EXCLUSIV

„Am vorbit cu el dimineaţă, era la Strasbourg. Eu îmi doresc să vină în Guvern. Din ce am vorbit, îşi doreste să vină în Guvern. E un om cu experienţă, la fel ca Grindeanu. Uitaţi-vă la randamentul lui la Transporturi. Dacă găsim în coaliţie o formulă mai bună, o schimbăm, dar sunt ferm convins că avem raţiune ca oameni politici. Mai sunt cinci luni. Să aşteptăm şi vedem negocierile care cred ca vor fi scurte despre schimburile de ministere. Sunt ministere cu performanţe, exista o performanţă la MIPE, la Ministerul Justiţiei, am scăpat de MCV”, a explicat Marcel Ciolacu, întrebat luni seara la România TV dacă a mai discutat cu Mihai Tudose.

Citește și: Cutremur provocat de Marcel Ciolacu pe scena politică. Cine ar putea fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale – EXCLUSIV