Ciolacu: ”Nu m-am certat cu doamna Firea. Am căutat împreună soluția cea mai bună”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, la prezentarea lui Cătălin Cîrstoiu candidat al PSD-PNL la Primăria Capitalei, că s-a săturat să vadă explicaţii de ce nu se poate. Președintele PSD a vorbit despre decizia de a-l susține pe independentul Cîrstoiu la Primăria Capitalei, precizând că nu s-a certat cu Gabriela Firea și că atât ea

20 mart. 2024, 13:15
Ciolacu: ”Nu m-am certat cu doamna Firea. Am căutat împreună soluția cea mai bună”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că moştenirea după mandatul lui Nicuşor Dan este ”un Bucureşti fără un program şi fără o perspectivă”, iar singurele lucruri cu care se laudă sunt proiectele Gabrielei Firea.

”Sunt ferm convins că doamna Firea ar fi început lucrurile mult mai repede, având exprienţă administrativă. Am văzut entuziasmul tineresc al dlui Burduja (..) Dar la fel ca acum doi ani şi ceva, am creat o stabilitate şi o perspectivă”, a subliniat preşedintele PSD.

Marcel Ciolacu a dat asigurări că nu s-a certat cu Gabriela Firea şi că cele două partide fost de acord să facă o echipă şi să vină cu un program administrativ.

”Dacă românii ne vor da votul, categoric că vom veni cu un proiect pentru București și pentru Europa. Eu nu vreau să caut vinovați, vreau să construiesc o echipă. Da, am căutat împreună soluția cea mai bună. Atât doamna Firea, cât și domnul Burduja au fost de acord să facem o echipă”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și: Gabriela Firea, despre alegerile Primăria Capitalei: ”Vreau ca bucureștenii să simtă că trecem peste orgolii. Voi munci chiar mai mult. Interesul nu a fost să ocupăm un fotoliu sau un scaun, ci a fost acela ca în București să nu ne mai fie rușine”

Gabriela Firea, coordonatoarea campaniei PSD şi PNL la Primăria Capitalei, a declarat că îşi doreşte „ca bucureştenii să simtă că au autorităţile de partea lor, să simtă că ne dăm mână şi trecem peste poate pasiuni personale, să nu le spun orgolii, şi punem într-adevăr ca de fiecare dată, oamenii pe primul loc”.

„Politic aşa cum spuneam ieri şi nu în glumă, voi munci mai mult în această campanie pentru că îmi doresc ca bucureştenii să simtă că au autorităţile de partea lor, să simtă că ne dăm mână şi trecem peste poate pasiuni personale, să nu le spun orgolii, şi punem într-adevăr ca de fiecare dată, oamenii pe primul loc”, a spus Gabriela Firea.

„Mult succes domnului doctor, candidatul nostru, mult succes colegilor noştri de la sectoare şi colegilor consilieri generali. Dragi bucureşteni, dragi români, noi suntem în sluja dumneavoastră. Doamne ajută!”, a mai spus Firea.