Gabriela Firea, despre alegerile Primăria Capitalei: ”Vreau ca bucureștenii să simtă că trecem peste orgolii. Voi munci chiar mai mult. Interesul nu a fost să ocupăm un fotoliu sau un scaun, ci a fost acela ca în București să nu ne mai fie rușine”

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă îl prezintă pe candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu, într-o conferință de presă ce are loc la Palatul Parlamentului. Sebastian Burduja și Gabriela Firea au fost și ei prezenți, fiind coordonatorii campaniei București. Iată ce a declarat Gabriela Firea!

20 mart. 2024, 12:27
Gabriela Firea, despre alegerile Primăria Capitalei: ”Vreau ca bucureștenii să simtă că trecem peste orgolii. Voi munci chiar mai mult. Interesul nu a fost să ocupăm un fotoliu sau un scaun, ci a fost acela ca în București să nu ne mai fie rușine”

Gabriela Firea a părut emoționată astăzi, în timp ce se afla, alături de Burduja și medicul Cătălin Cîrstoiu, în conferința de presă ce are loc la Palatul Parlamentului.

Citește și Cătălin Cîrstoiu a pus diagnostic Capitalei: Cancer. ”Aveți în față un supraviețuitor al acestei boli, vă fac o mărturisire dureroasă pentru mine, dar vă spun că vom învinge. Dintr-un oraș bolnav vom scoate unul sănătos”

Gabriela Firea a lăsat de înțeles că va face tot ce îi stă în putință pentru ca bucureștenii să simtă sprijin din partea liderilor.

„Oamenii cei mai fericiți vin din țări și orașe care pun mare accent pe viața fiecărui om. Interesul nostru comun, acesta a fost și al meu, nu este să ocupăm un scaun. Interesul a fost ca în București să nu ne mai fie rușine că e mizerie, că oamenii trăiesc în frig și că nu pot merge în parcuri decât în cele de sector, cele al Primăriei București fiind insalubre.

În ultimii trei ani, în București s-a abandonat orice masterplan pe salubritate, poluare sau mobilitate urbană. Voi munci chiar mai mult în această campanie. Bucureștenii să simtă că ne dăm mâna și că trecem peste pasiuni personale, să nu le numesc orgolii”, a declarat Gabriela Firea.

”Interesul comun nu a fost să ocupăm un fotoliu sau un scaun”

De altfel, aceasta precizat faptul că interesul dintotdeauna a fost ca bucureștenilor să nu le mai fie rușine cu orașul în care trăiesc, dând exemple ale oamenilor care încă stau în frig sau ale celor care nu pot merge în parc cu copiii din cauza condițiilor.

De asemenea, a ținut să le mulțumească tuturor, și mai ales, să le amintească bucureștenilor că liderii PSD-PNL au un singur scop, și anume, siguranța cetățeanului din orice punct de vedere.

Citește și Nicolae Ciucă, despre candidatul Coaliției, Cătălin Cîrstoiu: „Domnul doctor nu vrea Primăria Capitalei pentru el, o vrea pentru cetățenii Bucureștiului”

„Interesul comun nu a fost să ocupăm un fotoliu sau un scaun, ci a fost acela ca în București să nu ne mai fie rușine”, a mai spus Gabriela Firea.