Ciolacu, după amendarea lui Iohannis de către CNCD: Să-şi ceară scuze publice. Nu mai poate veni cu asemenea petarde grosolane

Peședintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a cerut, miercuri, pe Facebook, președintelui Klaus Iohannis să-şi ceară „scuze publice” după decizia CNCD prin care acesta a fost sancționat pentru declarațiile făcute în legătură cu Ținutul Secuiesc.

RomaniaTV.net
20 mai 2020, 10:49
Ciolacu, după amendarea lui Iohannis de către CNCD: Să-şi ceară scuze publice. Nu mai poate veni cu asemenea petarde grosolane

„Președintele Iohannis are obligația de a-și cere public scuze și de a promite românilor că nu va mai încerca să-și țină partidul în viață cu teme nedemne pentru un președinte european”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Președintele PSD susține că Iohannis a discreditat funcția prezidențială.

Citeşte şi: Klaus Iohannis a fost amendat de CNCD pentru discursul privind Autonomia Ţinutului Secuiesc

„Derapajul președintelui privind Ardealul a fost sancționat astăzi de CNCD. Un gest necesar, dar simbolic. Din păcate, răul pe care Iohannis l-a făcut prin discreditarea funcției prezidențiale rămâne imens. Președintele ar fi trebuit să știe că, în Europa sec. XXI, nu mai poate veni cu asemenea petarde grosolane în spațiul public. A făcut România de râs în toate cancelariile europene!”, a mai transmis Ciolacu. 

Citeşte şi: