Ciorbă de şopârlă: Două familii au găsit o reptilă ruptă în două în mâncare

Şopârlă în ciorba de fasole servită la o cantină din Deva. Două familii au găsit în recipientele cu mâncare o reptilă ruptă în două, asta însă după ce au apucat să ia câteva înghiţituri bune. Bucătarii susţin că ea a fost pusă intenţionat. În urma incidentului, primăria a decis să rezilieze contractul cu administratorul localului.

RomaniaTV.net
03 aug. 2012, 05:31
Ciorbă de şopârlă: Două familii au găsit o reptilă ruptă în două în mâncare

Au crezut că au primit o ciorbă de fasole verde. După câteva înghiţituri au găsit, însă, în mâncare o şopârlă ruptă în două. Evident, oamenilor le-a pierit imediat pofta de mâncare.

Bucătarii de la cantina socială susţin însă că şopârla a fost pusă intenţionat.

” De 26 de ani lucrez aici, dar aşa ceva nu am auzit, sopârlă în mancare. Am făcut nunţi, mese, o mie de oameni au mâncat aici (…) Numai dacă s-a pus de ei, de copiii aia, o sopârlă. De la noi nu avea cum”, a declarat o bucătăreasă de la cantină.

Reprezentanţii OPC aşteaptă o sesizare scrisă pentru a putea demara un control. La rândul lui primarul spune că nu va mai lucra cu cantina respectivă.

Contractul între primaria Deva şi administratorul cantinei sociale expiră în luna decembrie a anului viitor, însă primarul spune că îl va rezilia după incidentul cu şopârla.