Ciprian Ciucu, desemnat candidatul PNL la Primăria Sectorului 6

Ciprian Ciucu a fost validat, miercuri seară, de Biroul Politic al PNL sector 6 drept candidat al liberalilor pentru Primăria Sectorului 6. Propunerea ar urma să fie validată de Consiliul Naţional al PNL.

RomaniaTV.net
04 mart. 2020, 20:20
Ciprian Ciucu, desemnat candidatul PNL la Primăria Sectorului 6

„În această seară Biroul Politic al PNL Sector 6 m-a desemnat candidatul nostru pentru Primăria Sectorului 6. Propunerea Biroului urmează să fie validată de Consiliul Naţional al PNL. Le mulţumesc, încrederea lor mă obligă! Vă mulţumesc şi vouă pentru sprijin, va spun sincer, a contat şi contează pentru mine”, a scris Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Preşedintele PNL Sector 6 consideră că „este timpul oamenilor noi” care pot face diferenţa.

”Acum, în această seară, am o singură promisiune: nu o să vă pară rău pentru că mi-aţi dat încrederea voastră. Cei din Sectorul 6 vor vedea diferenţa. Cred că în acest moment, în acest context, am prima şansă în Sectorul 6 la alegerile de peste 3 luni. Este timpul oamenilor noi şi al echipelor curate din partidele mai vechi şi mai noi. Important este să fim împreună”, a mai scris Ciucu.

Potrivit News.ro, Ciucu a fost consilier general până în decembrie 2019, când a anunţat că renunţă la funcţie pentru că a deveni preşedintele Agenţiei Funcţionarilor Publici. În februarie 2020, Ciprian Ciucu a fost ales preşedinte al PNL Sector 6.

Ludovic Orban a anunţat vineri că PNL are 30 la sută din Bucureşti şi este umăr la umăr cu PSD, conform unui sondaj de opinie. Liderul liberal susţine că PNL are capacitatea de a câştiga alegerile în patru sectoare, situaţia cea mai dificilă pentru liberali fiind în Sectorul 3.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu cere AMÂNAREA alegerilor locale. SCENARIU SUMBRU lansat de liderul ALDE