Alegeri PNL. Ciprian Ciucu este noul preşedinte al PNL Bucureşti. Cîţu, victorie importantă în faţa lui Orban

Primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu este noul preşedinte al PNL Bucureşti, fiind ales cu 498 de voturi. Acesta a învins-o pe Violeta Alexandru, care a obţinut 403 voturi. Edilul a fost susţinut de premierul Florin Cîţu.

24 iul. 2021, 16:08
Alegeri PNL. Ciprian Ciucu este noul preşedinte al PNL Bucureşti. Cîţu, victorie importantă în faţa lui Orban

Alegeri PNL. Ciprian Ciucu, noul preşedinte al PNL Bucureşti. Primarul susţinut de Florin Cîţu în lupta pentru şefia filialei de la Bucureşti a fost ales cu 498 de voturi, în timp ce Violeta Alexandru a obținut 403 voturi.

UPDATE „Ciprian Ciucu este noul preşedinte al PNL Bucureşti! Felicitări! Avem treabă, Ciprian! Trebuie să reconstruim filiala şi să aducem oamenii împreună. Fără compromisuri în 2024 şi sunt sigur că PNL va fi prima opţiune a bucureştenilor. Reuşim împreună!  Împreună suntem echipa câştigătoare”, a scris Florin Cîţu, sâmbătă pe Facebook.

Alegeri PNL. Ciprian Ciucu, noul preşedinte al PNL Bucureşti

Citeşte şi Ciprian Ciucu, avertisment înainte de alegerile din PNL Bucureşti. „Atenţie, pericol de fraudă. Nu se poate vorbi despre corectitudine”

Edilul şi-a anunţat victoria pe pagina de Facebook.

„Mulțumesc din suflet PNL București, va mulțumesc dragi colegi, pentru încrederea pe care mi-ati acordat-o astăzi!

Echipa pe care trebuie sa o susținem mai departe este formată din:
Catalin Deaconescu – prim vicepresedinte
Diana Baciuna – prim vicepreședinte
Octavian Oprea – vicepresedinte
Tudorel Prună – vicepreședinte
Stelian Bujduveanu secretar general
Bogdan Ciocarlan – Trezorier
Daniela Pasareanu – Cenzor
Florin Berbecaru – COAMB

Încrederea dumneavoastră mă responsabilizează și mai mult”, a scris primarul pe pagina de Facebook.

Primarul sectorului 6 şi-a anunţat candidatura în 16 iulie.

”Mi-am depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti împreună cu colegii care mă susţin şi cu care voi face echipă în următorii patru ani. Mesajul meu către colegii mei din Bucureşti este despre unitate. Îi aştept pe toţi liberalii din Bucureşti alături de mine. Avem mult de muncă, în special în administraţia locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine ma interesează în special componenta de reglementare şi ca sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene, în special PNRR”, scria atunci pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Discursurile candidaților la funcția de președinte PNL București.

Discursurile candidaților la funcția de președinte PNL București.

Posted by PNL Bucuresti on Saturday, July 24, 2021

Cu doar o zi înaintea scrutinului, Ciucu afirma, tot într-o postare pe Facebook că alegerile interne ale unui partid sunt piatra de temelie pentru democraţia reprezentativă.

Edilul a explicat că a ales să candideze la preşedinţia PNL Bucureşti deoarece vor exista efecte benefice atât pentru Bucureşti, cât şi pentru PNL.

”Voi fi un factor de forţă în promovarea reformelor de la nivelul Bucureştiului, un sprijin pentru Primarul General şi un coagulator al majorităţii care îl sprijină pe primarul general. În acest moment este clar majoritatea deja a început să scârţâie şi trebuie repusă rapid pe baze solide, plecând de la un program de guvernare locală care trebuie să fie mult mai clar şi asumat (…) În acest moment bucureştenii nu ştiu şi nu înţeleg ce susţine PNL la nivelul Bucureştiului (…) Sunt validat electoral, voi fi evaluat inclusiv prin ceea ce voi face în fruntea Primăriei Sectorului 6 al Municipiului Bucureşti în următorii ani”, a mai scris Ciucu.

Citeşte şi Florin Cîţu, reacţie la ameninţările că USR PLUS va ieşi de la guvernare. „După alegerile din PNL lucrurile se vor mai linişti”