Ciprian Marica a lămurit conflictul cu Ilie Năstase. Care a fost adevărata sa intenție și ce va urma

Ciprian Marica a reacționat după ce Ilie Năstase l-a acuzat că ar fi încercat să îl scoată pe fostul lider mondial din fundaţia care îi poartă numele, ba chiar şi din proiectul derulat la Baza Voinţa din Capitală.

18 nov. 2021, 08:08
Ciprian Marica a lămurit conflictul cu Ilie Năstase. Care a fost adevărata sa intenție și ce va urma

Ciprian Marica a lămurit conflictul cu Ilie Năstase. Fostul internațional român a explicat că Ilie Năstase ar fi fost cel care nu a mai vrut să facă parte din proiect și, mai mult, a asigurat că neînțelegerea dintre cei doi se va rezolva curând, în termeni amiabili.

Ciprian Marica a lămurit conflictul cu Ilie Năstase

Ciprian Marica a declarat la emisiunea lui Cătălin Măruţă că intenţia sa ar fi fost să obțină o garanție pentru investiția făcută, nu de a se îmbogăți mai tare din acest proiect! Foastul internaţional român a confirmat înlăturarea lui Ilie Năstase din funcția de președinte a fundației, însă a explicat și că acesta încă mai face parte din proiect, fiind membru fondator!

Ciprian Marica, forţat de avocaţii lui Ion Ţiriac să cadă la pace cu Ilie Năstase în scandalul bazei de 50 de milioane de euro

„Aș începe cu terenul de 50 de milioane de euro. Vorbim de un teren al statului, nu e proprietatea nimănui. M-am trezit eu de nebun să investesc într-o bază sportivă. Am renovat stadionul de fotbal, facem o academie de tenis. Sport, nu facem nimic altceva. Am avut o înțelegere cu Ilie Năstase, finul meu, la momentul respectiv avea încredere în mine. Ilie mi-a spus că nu mai e de acord, i-am spus nu am nicio problemă să facă un „deal” cu oricine altcineva, cu o singură condiție: de a-mi garanta investiția făcută aici. Detaliile înțelegerii nu vreau să le divulg. 10 milioane de lei i-am investit în reabilitarea bazei. Singurul meu obiectiv este să am o oarecare garanție asupra banilor pe care i-am investit. Fundația are niște datorii la mine, pe care mi le-am asumat”, a spus Ciprian Marica.

Scandal de 50 de milioane de euro, Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica, finul său, că i-a furat Baza Voinţa. Reacţia nervoasă a fostului fotbalist

„Eu nu l-am dat afară pe Ilie Năstase din nicio fundație! El e membru fondator, nu l-a scos nimeni. Nu mai e președinte, într-adevăr. Pentru mine, oricum ar fi, eu cedez în situația asta. Nu am niciun scandal, nu e miza terenului, eu vreau doar să fiu „safe” cu investiția pe care am făcut-o! Eu l-am rugat să-l sune pe Ion Țiriac și să-i ceară un avocat. Venise cu o altă persoană care avea alte obiective. Eu am insistat ca Ion Țiriac să-l ajute cu un avocat pe Ilie Năstase. Am discutat, a rămas să se uite pe acte, să ne hotărâm și să ne revedem. Nu are cum să se rezolve decât amiabil”, a m ai spus Ciprian Marica.