Ciprian Marica, forţat de avocaţii lui Ion Ţiriac să cadă la pace cu Ilie Năstase în scandalul bazei de 50 de milioane de euro

Ciprian Marica a revenit la sentimente mai bune față de Ilie Năstase după ce l-a scos pe fostul mare tenismen din actele constitutive ale Fundației care îi poartă numele.

16 nov. 2021, 23:48
Ciprian Marica, forţat de avocaţii lui Ion Ţiriac să cadă la pace cu Ilie Năstase în scandalul bazei de 50 de milioane de euro

Fostul internaţional Ciprian Marica a intrat în conflict cu Ilie Năstase după ce a fost aproape să-l excludă pe primul lider din clasamentul ATP din fundația care-i poartă și numele.

Miza acțiunii lui Ciprian Marica a fost obținerea controlului total asupra Bazei Voința, în valoare de 50 de milioane de euro, pentru a-și maximiza câștigurile.

Dacă în urmă cu trei zile ruptura părea definitivă și soția lui Ilie Năstase susținea că fostul tenismen a suferit ”șocul vieții” și că i-a fost ”furată afacerea de sub nas”, acum, se pare, conflictul s-a ”stins”.

Potrivit Prosport, Ilie Năstase și Ciprian Marica s-au împăcat, au ajuns la un acord, în cadrul unei ședințe la care au asistat și avocații, și fostul tenismen va reveni în conducerea Fundației care administrează Baza Voința.

Citeşte şi: Unul dintre cei mai bogați români din SUA, apropiat de Anamaria Prodan, vrea să investească la Steaua sau Dinamo

Un rol important în reconciliere l-ar fi avut avocații care l-au reprezentat pe Ilie Năstase, care, potrivit spuselor fostului tenismen, sunt ai lui Ion Țiriac.

Anunțul lui Ilie Năstase despre scandalul cu Ciprian Marica
Ilie Năstase a anunțat că este aproape de a ajunge la un acord cu Ciprian Marica.

”Da, am speranțe că situația se va rezolva! Acum suntem cu avocații și nu vă pot da mai multe detalii, dar voi face declarații în zilele următoare”, a spus Ilie Năstase, pentru sursa citată anterior.

Citeşte şi: Fanii Stelei vor să cumpere FCSB de la Becali: Un milion de fani sunt gata să plătească 10 milioane de euro