Ciprian Marica, decizie DUREROASĂ la doar 31 DE ANI

Ciprian Marica s-a despărţit de Steaua în vara acestui an, iar acum se pregăteşte să se înscrie la cursurile Universităţii St. Gallen, care se află în strânsă colaborare cu fosta sa echipă, Schalke 04.

13 oct. 2016, 15:02
Ciprian Marica, decizie DUREROASĂ la doar 31 DE ANI

Ciprian Marica nu are nici o ofertă şi ar putea renunţa la cariera de fotbalist. El va începe, în curând, cursurile Universităţii St. Gallen, unde va învăţa de la personalităţi care deţin deja funcţii de conducere în cadrul echipelor de fotbal. Astfel, în aprilie 2017, Ciprian Marica va fi manager cu acte în regulă, ca mai apoi, cel mai probabil, să activeze în cadrul fostului său club, Schalke 04, scrie Bild.

„Am vorbit deja cu Horst Heldt. El m-a îndrumat spre această universitate. De multe ori îi cer sfatul. Datorită lui am ocazia să învăţ. El are multă experienţă la Stuttgart şi Schalke. Pentru mine este un mentor”, a declarat Ciprian Marica pentru Bild.

Universitatea din St. Gallen este una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ din Europa, care cuprinde cursuri de administrarea afacerilor, economie, drept şi afaceri internaţionale.