Fanii Stelei vor să cumpere FCSB de la Becali: Un milion de fani sunt gata să plătească 10 milioane de euro

Ultrașii de la FCSB au mâzgălit zidurile Palatului lui Gigi Becali și pe cele ale bazei de pregătire, nemulțumiți de plecarea antrenorului Edi Iordănescu.

16 nov. 2021, 23:06
Fanii Stelei vor să cumpere FCSB de la Becali: Un milion de fani sunt gata să plătească 10 milioane de euro

Gigi Becali vrea să controleze tot la FCSB, astfel că l-a șicanat pe antrenorul Edi Iordănescu până a renunțat, apoi l-a adus în locul său pe Toni Petrea. Liderul suporterilor echipei, Gheorghe Mustață, nu mai tolerează atitudinea patronului și spune că vrea să îl convingă pe acesta să scoată clubul la vânzare.

EXCLUSIV Gigi Becali: „I-am oferit despăgubiri sub formă de pomană lui Iordănescu, aşa au scris avocaţii la ordinul meu. Suporterii care au vandalizat trebuie arestaţi”

Suma propusă de Gheorghe Mustață este de 10 milioane de euro, care poate fi acoperită de un milion de fani care ar urma să doneze câte 10 euro fiecare.

„Vă spun în premieră! Noi am discutat azi cu cineva. Toată societatea, cu toți jucătorii, să pună pixul, să ceară 10 milioane de euro. Noi, la câți suntem, dacă venim cu 10 euro pe an, faceți socoteala câți suntem, dacă venim cu 10 euro un million de suporteri, o luăm! Și am discutat cu cineva. Are curaj să facă asta?! Într-o lună luăm societatea cu totul”, a declarat Gheorghe Mustață în cadrul ProSport Live.

Secția 1 Poliție a fost sesizată, luni, prin apel 112, de către un agent de pază, că persoane necunoscute au scris cu vopsea, vandalizând gardul unui imobil din sectorul 1, pe care acesta îl avea în pază. Imobilul în discuție este Palatul lui George Becali, patronul FCSB.

Gigi Becali va fi audiat, dosar penal în cazul vandalizării Palatului. Toni Petrea e noul antrenor al FCSB

Polițiștii Secției 1 Poliție au constatat că aspectele sesizate de agentul de pază se confirmă și au fost declanșate cercetări pentru distrugere și amenințare.

Ultrașii de la FCSB au mâzgălit zidurile Palatului lui George Becali și pe cele ale bazei de pregătire, nemulțumiți de plecarea antrenorului Edi Iordănescu. Ei au scris cu vopsea mesaje cu caracter obscen și amenințătoare la adresa vieții patronului FCSB.

FCSB a anunţat, marţi, numirea lui Anton Petrea în funcţia de antrenor ale echipei de pe locul al doilea al Ligii I.
„FCSB anunţă că Anton Petrea, antrenorul care a cucerit cel mai recent trofeu al clubului nostru (Cupa României în 2020), a revenit la conducerea echipei. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani s-a întors în club după o pauză de aproximativ şase luni şi a condus deja primul antrenament la Baza Sportivă FCSB. Cu Anton Petrea pe banca tehnică, FCSB a obţinut 24 victorii şi 5 rezultate de egalitate în Liga 1, 2 victorii în Cupa României şi 2 victorii în UEFA Europa League şi a încheiat sezonul trecut pe poziţia secundă în clasament”, a precizat clubul bucureştean.

Petrea îl înlocuieşte la FCSB pe Edward Iordănescu, care a plecat de la echipă după un conflict cu patronul Gigi Becali.