Ciprian Marica, mărturisiri intime. De ce i se spunea „Fetiţa”

Ciprian Marica a dat detalii interesante din copilăria sa. Fostul atacant al echipei naţionale a României a jucat fotbal de mic copil, când s-a ales şi cu o poreclă ciudată.

13 mai 2020, 15:40
Ciprian Marica, mărturisiri intime. De ce i se spunea „Fetiţa”

Ciprian Marica a dezvăluit cum îl îmbrăca mama sa atunci când avea antrenament și cum a căpătat porecla care pe mulți băieți i-ar traumatiza.

Mi se spunea Fetița în copilărie, pentru că mama m-a îmbrăcat în colanți și teniși albi când mergeam la antrenament„, a spus Ciprian Marica la GSP LIVE.

Ciprian Marica, prins în FLAGRANT când „a marcat” la nora fostului boss al Transgaz. Au fost filmaţi chiar de soţul încornorat VIDEO

Ciprian Marica a ajuns în cele din urmă fotbalist și a debutat în fotbalul mare pentru Dinamo București. A mai jucat la Şahtior Doneţk (Ucraina), VfB Stuttgart, Schalke 04 (ambele Germania), Getafe (Spania), Konyaspor (Turcia) şi FCSB.

Altfel, Ciprian Marica a povestit cum în timpul carierei sale a vărsat deseori lacrimi.

Am plâns de multe ori în cariera mea. Am plâns și la FCSB când mi-am dat seama că nu mai pot juca. Atunci a fost cel mai greu moment pentru că am simțit că mi se termină cariera„, a mărturisit Ciprian Marica.

Ciprian Marica, 34 de ani, a bifat 71 de selecții la echipa națională a României, pentru care a marcat 25 de goluri.