Ciprian Marica, mesaj COTROVERSAT. Reacţie dură după anunţul lui Adrian Streinu Cercel: „Avem feţe de cobai?”

Ciprian Marica a postat, sâmbătă, un mesaj controversat pe contul de Facebook, în plină pandemie de coronavirus. Fostul atacant al echipei naţionale a reacţionat dur după ce Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase "Matei Balș", a declarat că România va face parte din țările care vor testa un vaccin adus din Marea Britanie.

21 mart. 2020, 11:20
Ciprian Marica, mesaj COTROVERSAT. Reacţie dură după anunţul lui Adrian Streinu Cercel: „Avem feţe de cobai?”

Ciprian Marica se revoltă din cauza vaccinului împotriva coronavirusului. Fostul atacat a postat pe Facebook un mesaj dur.

Vaccinul anticoronavirus în România. În traducere, pe noi se testează un vaccin. Avem fețe de cobai? Dă, Doamne, să funcționeze”, a fost mesajul lui Ciprian Marica.

Mai mult, fostul fotbalist a postat și o poză inedită, cu un lup care stă lângă o oaie și îi spune „Dacă ți-e frig, pot să te mănânc…”.

Adrian Streinu Cercel: „Primul vaccin pentru coronavirus va fi adus spre testare în România”

Vineri, fostul internațional, a postase un alt mesaj în care se lua de Gabriela Firea, primarul Capitalei.

„Am ieșit puțin să văd cum au rezolvat chinezii problema traficului din București. Și ce crezi?! Chiar funcționează…. Firea primar! Numai ea putea să gândească așa ceva… E mare boss-ul. Dar ce facem cu construcțiile «boss»? Că se construiește pe blat ca în ’90. Toți încearcă să profite că nu ne vede nimeni. Alo, mai interesează pe cineva în țara asta de spațiul verde, de luciul apei? Ceva ? Prin spatele lu’ Covid 19 asta merg stațiile de betoane ca dracii… Asta aici, la vedere. Vă dați seama cum se taie pădurile acum???”, a scris Ciprian Marica.