Ciprian Marica nu vrea ca vaccinul pentru coronavirus să fie testat pe români. „Nu vreau ca poporul meu să fie cobai”

Ciprian Marica, 34 de ani, a luat poziţie în plină pandemie de coronavirus. Fostul internaţional român refuză testarea vaccinului şi a criticat companiile care nu se implică pentru a ajuta țara.

06 apr. 2020, 08:53
Ciprian Marica nu vrea ca vaccinul pentru coronavirus să fie testat pe români. „Nu vreau ca poporul meu să fie cobai”

Ciprian Marica, patronul celor de la FC Farul Constanţa (Liga 2), nu este de acord cu testarea vaccinului în România.

„Am citit foarte multe idei despre pandemie și e greu să-ți dai seama cum se va sfârși. Simt că anumite lucruri se vor schimba într-un mod sau altul. Aș vrea să descopăr cât mai repede ce. Cred că distanțarea socială, trecerea în online și lucratul de acasă prind tot mai mult contur. Nu știu cât de multă nevoie avem de vaccin, deși văd că spre asta se merge. Auzind că în România se testează un vaccin am fost revoltat. Nu vreau ca poporul meu să fie folosit la test. Dacă-l făceam noi, eram de acord să-l testăm. Atât timp cât ne e trimis de țări care nu-l testează, mi se pare greșit. Nu vreau ca poporul român să fie de probă. Trebuia o poziție mai dură. Mi-e teamă că ne vom grăbi spre a avea un nou vaccin obligatoriu. Nu ar trebui să fie obligatorie vaccinarea”, a spus Ciprian Marica la GSP Live.

Ciprian Marica, mesaj COTROVERSAT. Reacţie dură după anunţul lui Adrian Streinu Cercel: „Avem feţe de cobai?”

„Nu spun că trebuia să fim pregătiți prefect pentru această pandemie, dar aș fi vrut mai mult de la cei care beneficiază de pe urma țării, care fac cei mai mulți bani în România. Greutatea trebuia să fie pe umerii celor care beneficiază de pe urma statului”, a mai spus Ciprian Marica.