Ciprian Marica, sătul de glumele cu prosopul, după ce a fost prins cu amanta: „Aşa trişti să fie unii?”

Ciprian Marica, sătul de glumele cu prosopul, după ce a fost prins cu amanta. Greşelile din trecut nu-i dau deloc pace fostului fotbalist. În urmă cu doi ani, el era suprins într-o cameră de hotel alături de o femeie căsătorită.

12 dec. 2021, 10:50
Ciprian Marica, sătul de glumele cu prosopul, după ce a fost prins cu amanta: „Aşa trişti să fie unii?”

Ciprian Marica, sătul de glumele cu prosopul. În aprilie 2020, Ciprian Marica a fost protagonistul unei filmări cu el ieșind în prosop dintr-o cameră de hotel, unde a petrecut timpul alături de o femeie măritată, Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

Citeşte şi: Ana Muntean rupe tăcerea despre aventura cu Ciprian Marica. „Nu am niciun fel de regret”

Ciprian Marica, sătul de glumele cu prosopul

Recent, Ciprian Marica a publicat pe Facebook a fotografie cu el îmbrăcat lejer, aflat în holul unui bloc. Secțiunea de comentarii a fost asaltată de către mesaje ironice referitoare la cele întâmplate la Cluj.

Măi fraților, lămuriți-mă și pe mine. Așa de triști sa fie unii de pe aici, în mai bine de doi ani să nu li se fi întâmplat nimic interesant în viață?

Au rămas blocați la faza cu prosopul, să nu mai fi trăit în atâta amar de timp altceva care să le ofere gelozie, interes sau plăcere? Iar dacă sunt și d-ăștia mai fricoși, stați, mai, liniștiți că n-am timp sa trec pe la voi! 🙂

Hai sa aveți Sărbători fericite! Bucurați-vă de viață, ca nu trăiește nimeni în locul vostru!„, a scris Marica pe Facebook.

Ilie Năstase a făcut pace cu Ciprian Marica

Ilie Năstase a anunţat că a lămurit diferendul cu Ciprian Marica, legat de Baza Voinţa din Bucureşti. Fostul jucător de tenis l-a acuzat pe naşul său de cununie că l-ar fi exclus din rândurile fundaţiei ce îi poartă numele!

Nu am fost supăraţi! Poate m-am grăbit şi eu cu anumite declaraţii, poate nici el nu a fost convingător cu anumite lucruri. Cert este că discutăm şi am făcut lucrul acesta şi în prezenţa unui avocat pentru a pune la punct toate chestiunile pe care le considerăm a fi necesare pentru îmbunătăţirea relaţiei noastre. Are şi Ciprian partea sa de dreptate, fiindcă trebuie să-şi protejeze banii investiţi în baza sportivă!”, a declarat Ilie Năstase.