Ciprian Marica, susţinut de acte în disputa cu Ilie Năstase. Cum a semnat legendarul sportiv că renunță la calitatea de membru al Fundației DOCUMENTE

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica pe baza de 50 de milioane de euro pare fără final! Ciprian Marica a fost acuzat că a vrut să-l excludă pe Ilie Năstase din fundația care-i poartă numele, pentru a intra în posesia Bazei Voința.

09 feb. 2022, 14:22

Ciprian Marica, susţinut de acte în disputa cu Ilie Năstase. Scandalul dintre cei doi este în toi, dar acum fostul atacant al echipei naţionale vine cu documente care demonstrează că dreptatea este de partea sa. Pe zecile de acte prezentate de ProSport apare semnătura fostului tenisman, care renunţă la renunță la calitatea de membru al fundației care îi poartă numele!

Ciprian Marica, susţinut de acte în disputa cu Ilie Năstase. Cum a semnat legendarul sportiv că renunță la calitatea de membru al Fundației

Actele, semnate la începutul lunii iulie 2021, prezintă semnătura lui Ilie Năstase, sub textul „Declar expres că aceasta este voința mea liber exprimată și neviciată, exprimată în mod irevocabil”! Anterior putem citi în acte: „Renunț expres la calitatea de membru în Consiliul Director – funcția de președinte în cadrul Fundației pentru Tenis Academia Ilie Năstase”.

Lovitură de teatru în scandalul de la Baza Voința! Ilie Năstase are de primit o sumă uriașă de la Ciprian Marica

Cu toate acestea, Ilie Năstase susține în continuare faptul că Ciprian Marica ar fi încercat să-l înlăture din proiectul propriei fundații, cea care administrează „Baza Voința”. Miza ar fi terenurile extrem de valoroase care intră în patrimoniul fundației, în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro! Ciprian Marica susţine că a investit aproximativ 1,5 milioane de euro în baza sportivă, unde a construit terenul de fotbal și academia de tenis. Ilie Năstase a obținut gratuit administrarea bazei sportive ce are o suprafață de 63.000 mp pe o perioadă de 49 de ani.