Lovitură de teatru în scandalul de la Baza Voința! Ilie Năstase are de primit o sumă uriașă de la Ciprian Marica

Scandalul dintre Ilie Năstase și Ciprian Marica pe baza de 50 de milioane de euro, continuă! Marica a vrut să-l excludă pe Năstase din fundația care-i poartă numele, pentru a intra în posesia Bazei Voința, iar replica legendarului sportiv a venit imediat!

09 feb. 2022, 08:00
Lovitură de teatru în scandalul de la Baza Voința! Ilie Năstase are de primit o sumă uriașă de la Ciprian Marica
Ilie Năstase are de primit o sumă uriașă de la Ciprian Marica

Lovitură de teatru în scandalul de la Baza Voința! Conform unor acte de asociere, Marica s-ar fi obligat, pe lângă alte angajamente, să plătească o chirie de 7.500 de euro pentru a folosi terenurile din baza lui Năstase. ProSport scrie că fostul fotbalist n-a mai plătit de şase luni, iar suma restantă a ajuns la 45.000 de euro.

Lovitură de teatru în scandalul de la Baza Voința! Ilie Năstase are de primit o sumă uriașă de la Ciprian Marica

Ilie Năstase a obținut gratuit administrarea bazei sportive ce are o suprafață de 63.000 mp și este evaluată la peste 50 de milioane de euro, fiind concesionată de fostul jucător de tenis pe o perioadă de 49 de ani. Baza se numește acum „Năstase & Marica Sports Club”, după asocierea cu fostul fotbalist Ciprian Marica.

Ilie Năstase i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica! Acuzații halucinante în scandalul bazei de 50 de milioane de euro: „Un escroc! Mi-o fi pus ceva în băutură ca să semnez actele!”

„Nu vreau să fac comentarii pe această temă. Discut doar cu avocații”, a declarat Ilie Năstase, care i-a făcut chiar o plângere penală lui Ciprian Marica, pe care îl acuză că i-ar fi falsificat semnătura!

Ilie Năstase reaprinde scandalul cu Ciprian Marica. Susține că fostul fotbalist i-a falsificat semnătura: „E un nesimțit!”

„Acuzațiile care mi se aduc sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice, dorința comună de la acea vreme fiind de a soluționa problemele administrative și de a ajunge la zi cu obligațiile financiare restante”, a replicat Ciprian Marica.

Ilie Năstase, decizie radicală în scandalul cu Ciprian Marica. „Pleacă cu tot de aici!”