Ciprian Pian, mesaj din închisoare după ce Curtea de Apel i-a refuzat eliberarea FOTO

Tribunalul București a decis pe 3 noiembrie să înlocuiască măsura arestului preventiv cu cea a controlului judiciar atât pentru ucigaşul lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, cât și pentru Vasile și Laurențiu Duduianu, ziși Ciprian și Grațian Pian, fraţii interlopului ucis. Procurorii au contestat însă decizia, iar Curtea de Apel București a admis cererea și a menținut măsura arestului preventiv pentru cei trei interlopi

19 nov. 2021, 13:11
Ciprian Pian, mesaj din închisoare după ce Curtea de Apel i-a refuzat eliberarea FOTO

Ciprian Pian, mesaj din închisoare după ce Curtea de Apel i-a refuzat eliberarea. Elvis Pian, fratele mai mic al lui Emi Pian, care a fost eliberat acum două luni din spatele gratiilor, este foarte activ pe rețelele de socializare. Recent, acesta a postat o imagine primită de la fratele său, Ciprian, din închisoare, alături de un mesaj: „Dumnezeu şi timpul le rezolvă pe toate. Va pup pe toţi cei ce îmi doriţi binele şi restul de la mine, Ciprian, pentru voi, să aveţi parte de ce îmi doriţi mult mai mult, vă pup!”.

Ciprian Pian, mesaj din închisoare după ce Curtea de Apel i-a refuzat eliberarea

Judecătorii de la Tribunalul București au decis, pe 3 noiembrie, să-l pună în libertate pe Richard Emanuel Gheorghe, zis Richard al lui Rinu, ucigașul lui Florin Mototolea, zis Emi Pian. Judecătorii de la Tribunalul București au hotărât atunci să înlocuiască măsura arestului preventiv cu cea a controlului judiciar. Conform magistraților de la Tribunalul București, Richard al lui Rinu trebuia pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. În ceea ce-i privește pe frații lui Emi Pian, și aceștia trebuiau eliberați. Vasile Duduianu, zis Grațian Pian, și Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile, prin aceeași decizie a magistraților. Grațian și Ciprian fuseseră arestați pentru tentativă de omor.

Ce se întâmplă la mormântul lui Emi Pian la un de la moartea celebrului interlop

 

Interlopii au putut să se bucure de decizia magistraților de la Tribunalul București doar câteva zile, căci procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au făcut contestație, acceptată de Curtea de Apel București, care a decis să anuleze hotărârea Tribunalului București.