Ciprian Tătăruşanu provoacă SCANDALUL ANULUI în Franţa. „Dacă ştiam asta, nu veneam la Lyon!”

Ciprian Tătăruşanu este într-o situaţie dificilă la Lyon. Românul a venit de la FC Nantes cu promisiunea că va avea şanse egale cu Anthony Lopes pentru a apăra, însă noul antrenor al echipei, Sylvinho, pare să îl prefere pe portughez.

01 aug. 2019, 09:22
Ciprian Tătăruşanu provoacă SCANDALUL ANULUI în Franţa. „Dacă ştiam asta, nu veneam la Lyon!”

Lyon a jucat, miercuri, un amical cu Liverpool, pierdut cu 3-1, iar Lopes a fost titular. Tătăruşanu a intrat în repriza a doua, însă are senzaţia că nu are şanse egale pentru titularizare.

„Mănuşi fierbinţi”, este titlul articolului din L’Equipe, în care internaţionalul nostru de 33 de ani îşi explică nemulţumirea.

„Nimeni nu mi-a spus când am venit la Lyon că voi fi numărul doi. Dacă mi s-ar fi spus, nu aş fi venit”, a spus Tătăruşanu.

Ciprian Tătăruşanu, cel mai bine plătit fotbalist român. Primă de instalare de un milion de euro şi salariu lunar de 150.000 euro

Jean Michel Aulas, preşedintele lui Lyon, l-a convins pe român să semneze tocmai prin garantarea unui statut egal cu al lui Lopes. Nu se întâmplă aşa, noul antrenor al echipei, Sylvinho, preferându-l pe lusitan.

„Eu nu vorbesc de un număr 1, 2 sau 3. Am spus că prioritatea este Lopes, a fost portarul nostru în ultimii 6 ani, a avut prestaţii foarte bune. Tătăruşanu? Îi respect calităţile, talentu. Am jucat împotriva lui când eu eram la Inter şi el la Fiorentina, îl cunosc bine. Am vorbit cu el, va avea şanse. Dar prioritar e Lopes. Ambii ştiu asta”, a spus Sylvinho.