Ciprian Tătăruşanu, revenire-bombă în Serie A. Portarul naţionalei semnează pe trei ani cu AC Milan

AC Milan îl vrea pe Ciprian Tătărușanu, de la Olympique Lyon, ca rezervă a lui Gianlugi Donnarumma, iar portarul român va semna un contract valabil pe trei ani.

09 sept. 2020, 09:46
Ciprian Tătăruşanu, revenire-bombă în Serie A. Portarul naţionalei semnează pe trei ani cu AC Milan

Gianluca Di Marzio a anunțat mutarea pe site-ul său. Potrivit acestuia, internațional român va face joi vizita medicală

Gianluca Di Marzio, fiul unui fost conducator din fotbalul italian, e conectat la lumea impresarilor și sefilor din Serie A, fiind unul dintre apropiații lui Fali Ramadani, agentul care l-a dus pe Ciprian Tătărușanu la Fiorentina.

Tătăruşanu, în război cu fanii: „Nu mă interesează ce părere au oamenii şi suporterii din România”

Ciprian Tătărușanu va deveni astfel al patrulea român care îmbracă tricoul lui AC Milan, după Florin Răducioiu ( 1993-1994), Cosmin Contra (2001-2002) și Cristian Daminuță (2010 -2015).

AC Milan, echipă antrenată de Stefano Pioli, are în palmares, printre altele, 18 titluri de campioană în Italia și 7 Ligi ale Campionilor. Printre vedetele echipei se numără Gianlugi Donnarumma, Zlatan Ibrahimovic, Theo Hernandez, Franck Kessie sau Lucas Paqueta. AC Milan a terminat sezonul trecut pe locul 6 în Serie A și joacă în preliminariile Europa League, unde o va întâlni pe Shamrock Rovers, în turul al doilea, pe 17 septembrie.