Ofertă SURPRIZĂ de ULTIMĂ ORĂ pentru CIPRIAN TĂTĂRUŞANU

CIPRIAN TATARUSANU. Laurentiu reghecampf, antrenorul Stelei, a comentat situatia lui CIPRIAN TATARUSANU, jucator aflat la final de contract. Din ce a anuntat impresarul sau, Anamaria Prodan, CIPRIAN TATARUSANU s-a inteles inca din iarna cu Fiorentina.

09 apr. 2014, 07:28
Ofertă SURPRIZĂ de ULTIMĂ ORĂ pentru CIPRIAN TĂTĂRUŞANU

CIPRIAN TATARUSANU. „Deocamdata, nu pleaca nimeni. Va trebui sa dicutam cu cei care nu au prea jucat in acest sezon si sa vedem ce va fi in viitor. Nu imi place sa renunt usor la jucatorii pe care ii am, dar nu ii pot folosi nici pe toti. Vor fi schimbari. Steaua nu va vinde jucatori. Depinde si de ce oferte vor veni. Patronul nu isi doreste sa tina jucatorii cu forta. Cand au fost oferte bune, i-a lasat sa plece”, a declarat Reghecampf la Digi Sport.

Anamaria Prodan sustine ca CIPRIAN TATARUSANU s-a inteles inca din iarna cu Fiorentina. lui CIPRIAN TATARUSANU i-a fost oferit un contract de 400.000 de euro, conform Fanatik, pentru a ramane in continuare la Steaua. CIPRIAN TATARUSANU castiga in acest moment jumatate din acesti bani.

 „CIPRIAN TATARUSANU a primit si o oferta din partea noastra, ramane sa se hotarasca. Mai avem posturi de acoperit, fiindca vine un sezon si mai greu”, a mai spus Reghecampf.

CIPRIAN TATARUSANU nu este disperat sa plece, luand in calcul si o continuare la Steaua.

„Nu am semnat cu nici o echipa, iar în fotbal totul e posibil chiar daca am stat la Steaua cinci ani de zile. Astept sa vad daca mi se va face o propunere de prelungire de contract, iar apoi voi vedea ce decizie voi lua in legatura cu viitorul meu”, a declarat CIPRIAN TATARUSANU.