Circ cu fotbaliştii Rapidului, în Centrul Vechi al Capitalei

Trei jucători de la Rapid au fost implicaţi marţi seara într-un incident în Centrul Vechi al Capitalei. Scandalul a pornit de la o femeie care îl însoţea pe fundaşul portughez Rui Duarte.

RomaniaTV.net
19 iul. 2012, 08:01
Circ cu fotbaliştii Rapidului, în Centrul Vechi al Capitalei

Cu mai puţin de 48 de ore înaintea disputei cu formaţia finalndeză MyPa, din turul doi preliminar al Ligii Europa, trei dintre fotbaliştii Rapidului au fost implicaţi într-un scandal, în Centrul Istoric al Capitalei. Conform jurnaliştilor de la Cancan, Glauber, Rui Duarte, Pavlovic şi Teixeira au ieşit în oraş pentru a lua masa la o terasă şi puţin după miezul nopţii au decis să se retragă spre case.

Glauber, Pavlovic şi Rui Duarte au mers împreună, acesta din urmă fiind însoţit de o femeie. Un personaj cunoscut prin cafenelele bucurestene sub apelativul „Balauru” s-a luat însă de aceasta şi a început să o jignească, reproşându-i că nu îl mai iubeşte. Rui Duarte a intervenit între cei doi. „Veniţi voi străinii la noi în ţară şi ne luaţi femeile. Vă credeţi şmecheri, nu?”, i-a spus Balauru lui Rui Duarte, după care între cei doi a avut loc un schimb dur de replici şi ameninţări. Spiritele au fost calmate de Poliţie, care i-a legitimat pe Balauru şi pe fată şi le-a dat avertisment.

Rapid joacă joi în Liga Europa, de la ora 20.30, prima manşă din turul II preliminar, împotriva formaţiei finlandeze MyPa. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 1.