CIRC în CARTIER după o NOAPTE de PETRECERE: Mai mulţi romi s-au luat la bătaie în stradă VIDEO

Patru romi s-au luat la bătaie în stradă, la Buzău, după ce au băut împreună. Scandalul a pornit de la un conflict mai vechi, de care romii şi-au amintit în timp erau la băut. Bătaia a fost întreruptă de poliţişti, care au întocmit un dosar penal pentru loviri, violenţe şi distrugere. În urma scandalului, doi romi au fostamendaţi cu o mie de lei fiecare.

RomaniaTV.net
20 iul. 2014, 14:16
CIRC în CARTIER după o NOAPTE de PETRECERE:  Mai mulţi romi s-au luat la bătaie în stradă VIDEO

Violenţe în plină stradă, la Buzău. Patru ţigani şi-au ieşit din minţi după ce au băut. Întâi şi-au împărţit pumni şi picioare, apoi au aruncat cu pietre şi au distrus mai multe geamuri. Oamenii din zonă au chemat poliţiştii ca să-i potolească, potrivit România TV.

Citeşte şi Locuitorii unui orăşel belgian au încercat să alunge ţiganii cu ajutorul muzicii VIDEO

Imediat ce au apărut forţele de ordine, rudele ţiganilor au ieşit şi ele să facă scandal. S-au învinuit unii pe alţii şi în cele din urmă doi dintre ei s-au ales cu amenzi de câte o mie de lei pentru scandalul provocat. Poliţiştii au întocmit şi un dosar penal pentru loviri, violenţe şi distrugere.

Citeşte şi Ţiganii români, stăpânii Londrei. Fac ravagii într-un cartier luxos al capitalei britanice FOTO

Noi avem copii mici în casă. Să arunce cu pietre aşa? Uite, sticle cu care au aruncat, aici. De ce-a spart geamurile„, a declarat una dintre femei.