Circ în centrul Capitalei. O femeie s-a urcat pe o mașină și a refuzat să se mai dea jos

O femeie care suferea de probleme psihice s-a urcat pe o mașină din centrul Capitalei și a început să facă scandal. Autoritățile au fost nevoite să intervină și să o transporte la Spitalul Obregia.

20 iul. 2021, 18:28
Circ în centrul Capitalei. O femeie s-a urcat pe o mașină și a refuzat să se mai dea jos

O femeie, care suferea de probleme psihice, a făcut scandal în centrul Capitalei, în Sectorul 3, după ce a decis să se urce pe o mașină oprită la semafor și a refuzat să mai coboare. Situația a necesitat intervenția autorităților care au dat-o jos pe femeie de pe capota autoturismului și au transportat-o la Spitalul Obregia.

Oamenii aflați la fața locului au încercat să o liniștească pe femeie, însă fără succes.

Femeia nu se află la prima abatere de acest gen, ea a mai tulburat liniștea în București și în alte dăți.

Astăzi, 20.07.2021, în urma unei sesizari, polițiști din cadrul Secției 10 s-au deplasat, de urgență, în zona unui bulevard din sectorul 3, unde pe partea carosabilă, o femeie se deplasa printre mașini și era în vizibilă stare de tulburare.

Femeia a fost imobilizată, după ce, pentru scurt timp a reușit să urce pe o mașină.
A fost condusă la sediul subunității de poliție, urmând a fi transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, susține Info Trafic România, pe pagina de Facebook.

La momentul de față, femeia se află la Spitalul Obregia, unde va fi suspusă unei analize psihiatrice.

O femeie de 40 de ani a fost găsită vie, într-un sac de gunoi, închis ermetic, la ușa unui bloc

O femeie

bolnavă și subnutrită, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită într-un sac de gunoi, la ușa unui bloc din Constanța. Autoarea sinistrei fapte este chiar mama femeii. Victima suferă de probleme psihice și este sever malnutrită. Aceasta a fost agresată mai mult timp de mama și de fratele ei, ambii cu probleme mentale.

Starea femeii de 40 de ani era una atât de precară, încât autoritățile au crezut inițial că este vorba de un copil. Ulterior au stabilit că victima este o persoană adultă.

Locatarul care a găsit-o pe biata femeie a avut de asemenea, impresia, la prima vedere, că ar fi vorba de o minoră.

„Astăzi, în jurul orei 13.00, Poliția Municipiului Constanța a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră ar fi fost identificată pe casa scării unui bloc într-un sac din plastic.” au declarat surse din cadrul Poliției.

Victima a fost salvată la timp de autorități, înainte ca aceasta să moară asfixiată în sacul de plastic închis ermetic. Femeia era inconștientă, iar polițiștii au alertat Ambulanța pentru a fi transportată de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Femeia se află la spital, și-a revenit și este în afara oricărui pericol.

Autoritățile au stabilit că victima este o femeie de 40 de ani, cu grave probleme psihice şi de dezvoltare fizică, care prezintă fizionomia unui minor.

Femeia locuia cu fratele de 37 de ani și mama ei, ambii cu probleme psihice, iar în acest context, victima de 40 de ani a fost supusă mai multor abuzuri din partea celor doi. Poliția a stabilit că mama și fratele femeii au pus-o pe aceasta într-un sac de gunoi și au abandonat-o la ușa blocului în care locuiesc.

La fața locului au ajuns o echipă operativă complexă din cadrul SIC şi laboratorul criminalistic mobil pentru efectuarea investigațiilor și stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs șocantul incident.