Circ la Murgeni. Interlopii au fugărit şi tăiat struţul live, pe Facebook

Circ la Murgeni, localitatea terorizată de clanuri. De sărbători, interlopii au fugarit un struț pe care l-au tăiat apoi live pe facebook.

04 ian. 2021, 08:58
Circ la Murgeni. Interlopii au fugărit şi tăiat struţul live, pe Facebook

Circ la Murgeni. Interlopii din Murgeni au decis să schimbe tradiţia tăierii porcului de sărbători cu cea a tărierii struţului.

Circ la Murgeni. De sărbători au tăiat struţul în loc de porc

Într-un live pe Facebook aceştia au arătat cum au fugărit struţul, apoi l-au tăiat.

„Ştim că s-a tăiat orice fel de lucru, dar ce aratam noi acum cam greu. Vă arătăm ce se întâmplă”, a spus unul dintre interlopi în timpul live-ului pe facebook.

Citeşte şi Încăierare cu săbii şi pistoale între clanurile de romi din Murgeni. 250 de persoane au fost implicate

Membrii clanului Sandu din Murgeni, celebrii pentru lupte de stradă, au intrat în AUR

Mai mulți membri ai clanului Sandu, celebru pentru luptele sângeroase de stradă din Murgeni, au devenit membri AUR, iar șeful grupării interlope se prezintă a fi chiar președintele organizației.

Membrii clanului Sandu, din Murgeni, au devenit cunoscuți în toată țara în urma conflictelor sângeroase în care au fost implicați de-a lungul timpului, sute de forțe speciale luând cu asalt orașul vara aceasta pentru a putea restabili ordinea, potrivit Stirileprotv.

Pe 13 decembrie, Petrea Sandu, zis Flagăra, șeful clanului Sandu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că a devenit membru AUR, alături de mai mulți membri ai familiei.

Liderul interlopilor a postat și mai multe fotografii în care apare singur, dar și împreună cu ceilalți indivizi, în fața unui afiș mare cu AUR.

”Trăiască partidul nostru AUR. Împreună cu neamul meu, eu președintele partidului AUR”, scrie în postarea care însoțește imaginile.

Clanul Sandu este bine cunoscut oamenilor legii din Vaslui din cauza acțiunilor sale de o violență extremă.

În iunie 2020, orașul Murgeni a fost declarat zonă specială de siguranță publică după ce zeci de indivizi din clanurile Sandu și Murui s-au luat la bătaie.

Sute de trupe speciale au împânzit atunci orașul pentru a restabili ordinea, în cadrul unei desfășurări impresionante de forțe, la care a participat chiar și un elicopter, pentru a supraveghea din aer operațiunile.