Circ la spital cu un bărbat înjunghiat: S-au îmbătat cu ţuică, dar s-au luat la bătaie de la fasole

Circ la Spitalul de Urgenţă Vaslui, unde a ajuns un bărbat de 42 de ani înjunghiat în zona inimii de un consătean. Cei doi au băut împreună apoi s-au luat la ceartă din cauza mâncării de fasole.

RomaniaTV.net
21 mart. 2013, 08:27
Circ la spital cu un bărbat înjunghiat: S-au îmbătat cu ţuică, dar s-au luat la bătaie de la fasole

Bărbatul de 42 de ani muncea alături de un consătean la vie. Între timp, au dat amândoi pe gât mai multe pahare cu ţuică şi rachiu. Li s-a făcut apoi foame, iar bărbatul care era gazdă a pus pe masă mâncare de fasole.

După ce a gustat din ea, celălalt bărbat a spus că nu îi place. Cel care adusese mâncarea s-a supărat şi s-au luat la harţă, apoi scandalul a degenerat în violenţă fizică, când bărbatul care adusese fasolea a fost înjunghiat în zona inimii cu un briceag de către celălat bărbat.

Înjunghiatul a ajuns de urgenţă la spital, iar medicii au spus că are o plagă la nivel precordial, care ar fi putut să îi afecteze inima.

Inconştient de pericol şi anesteziat bine de aburii alcoolului, bărbatul a făcut un circ de pomină la spital. Când personalul medical l-a întrebat ce s-a întâmplat, el a răspuns luând medicul şi asistentele peste picior şi răspunzându-le că a fost „violat de soacră” şi că îl înjunghiase „mama”.

Consăteanul care l-a înjunghiat pe bărbat este cercetat de poliţişti şi în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie, se va face şi încadrarea juridică a faptei.