Circulaţia pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, oprită după ce un camion cu cereale s-a răsturnat

Un camion încărcat cu cereale s-a răsturnat miercuri pe autostrada A1 București – Pitești. Traficul rutier pe sensul către Capitală a fost oprit la km 18. UPDATE: În jurul orei 12.15 traficul rutier pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești s-a reluat, pe banda numărul 2.

14 oct. 2015, 08:49
Circulaţia pe Autostrada Bucureşti – Piteşti, oprită după ce un camion cu cereale s-a răsturnat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza răsturnării pe carosabil a unei autoutilitare, traficul rutier pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești a fost oprit la km 18.

Circulația a fost deviată provizoriu – ieșire de pe autostradă la km 23 (Bolintin Deal), revenire pe autostradă la km 14 (Ciorogârla).

Şoferul camionulul care staţiona lucra la o defecţiune apărută în timpul deplasării. Din motive necunoscute încă, acesta nu şi-a semnalizat corespunzător staţionarea. Un alt TIR care circula dinspre Piteşti spre Bucureşti, i-a agăţat colţul din stânga spate şi l-a lovit. Şoferul care îşi repara vehiculul de mare tonaj a fost şi el agăţat şi târât în fiarele rupte . Acesta a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD sosit la faţa locului la aproximativ 20 de minute de la producerea accidentului, scrie libertatea.ro