Circulaţia pe Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, va fi închisă luni

Publicat: Vineri, 10 August 2018 15:23 // Actualizat: Vineri, 10 August 2018 15:23 // Sursa: romaniatv.net

Şoferii nu vor putea circula luni, timp de patru ore, pe Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, unde o echipă pirotehnică va detona o stâncă care pune în pericol traficul rutier, a anunţat vineri, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Robert Elekes.

Potrivit sursei citate, traficul rutier între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac va fi oprit luni, între orele 10.00 şi 14.00.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis marţi, ca specialiştii genişti să intervină pentru înlăturarea cu exploziv a stâncilor care pun în pericol circulaţia rutieră pe Drumul Naţional DN 7C "Transfăgărăşan" la km 132+700 şi pe Drumul Forestier Sădurel, la punctul de intersecţie cu Valea Porcului.

"Potrivit hotărârilor CJSU, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Cpt. Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu a fost împuternicit să întreprindă demersurile legale pentru solicitarea echipei de specialişti în lucrări genistice de derocare din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne al României. Secţia de Drumuri Naţionale Sibiu va asigura sprijinul logistic pentru evacuarea materialului rezultat în urma derocărilor şi restabilirea siguranţei circulaţiei pe Drumul Naţional DN 7C "Transfăgărăşan" la km 132+700. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu va asigura restricţionarea circulaţiei pe durata executării lucrărilor de derocare", se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Sibiu.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
circulatie inchisa pe transfagarasan stanca detonata transfăgărășan
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 nov 15:46
Răspunde | Votează email 0 email
Raul B
Transfagarasan si Transalpina, parcurse in aceeasi zi:
https://www.youtube.com/watch?v=8IIf4qA1ZlM
1
EUR
4.7228
RON
16 Jun
noapte 18 °
zi 32 °
Ultimele joburi adaugate
24 H