Circulaţia rutieră OPRITĂ pe Şoseaua de centură a Capitalei din cauza unui accident în Popeşti – Leordeni

Circulaţia rutieră a fost oprită pe Centura Capitalei, pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 27, în localitatea Popeşti - Leordeni, judeţul Ilfov. Două autoutilitare s-au ciocnit frontal. 

RomaniaTV.net
29 nov. 2017, 13:00
Circulaţia rutieră OPRITĂ pe Şoseaua de centură a Capitalei din cauza unui accident în Popeşti – Leordeni

Haos pe Şoseua de Centură a Capitalei în localitatea Popeşti – Leordeni. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost oprită pe DNCB, pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier produs la kilometrul 27+400 de metri, în localitatea Popeşti – Leordeni, judeţul Ilfov. 

Cauza producerii a fost coliziunea frontală dintre două autoutilitare, iar în urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei persoane. În acest moment valorile de trafic sunt crescute în zona accidentului, formându-se coloane de autoturisme.

Cu puţin înainte de ora 16.00, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe Şoseaua de Centură, pe ambele sensuri de mers.