Trafic reluat pe valea Oltului, DN7, la Câineni, pe un fir, alternativ UPDATE

Circulaţia rutieră pe DN7, în zona localităţii Câineni, judeţul Vâlcea, a fost reluată pe un fir, alternativ, după ce a fost întreruptă timp de peste o oră pentru a permite repunerea pe roţi a unui TIR care s-a răsturnat marţi dimineaţa pe calea ferată, informează Centrul Infotrafic.

RomaniaTV.net
03 iul. 2018, 06:21
Trafic reluat pe valea Oltului, DN7, la Câineni, pe un fir, alternativ UPDATE

UPDATE Marţi dimineaţa, circulaţia trenurilor a fost, de asemenea, întreruptă la Câineni, pe secţia de cale ferată Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul feroviar 232+400 de metri.

______________

Circulaţia feroviară a fost întreruptă, marţi dimineaţa, pe Valea Oltului, între staţiile Câineni şi Valea Mărului după ce un tir a căzut pe calea fertă, informează CFR SA.

Şoferul TIR-ului s-ar fi aplecat sa ia un obiect căzut pe podea şi a pierdut controlul autovehiculului, potrivit News.ro. Şoferul nu a fost rănit.

TIR-ul este încărcat, iar şoseaua este mai înaltă decât calea ferată cu 2 metri astfel încât compania de drumuri va trimite o macara şi un remorcher de la Râmnicu Vâlcea.

„Pentru a asigura continuitate în traficul feroviar pe Valea Oltului, CFR SA a luat măsura de a transborda călătorii cu mijloace auto între Câineni şi Podu Olt”, precizează compania de cale ferată.