Carambol cu trei autorurisme şi un tir pe DN7, un bărbat a murit

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN7 (E81) Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 124, pe raza localităţii Valea Ursului, judeţul Argeş, a avut loc un accident în care au fost implicate un tir şi tir autoturisme. O persoană a decedat.

26 sept. 2019, 15:21
Carambol cu trei autorurisme şi un tir pe DN7, un bărbat a murit

Accientul de la Bascov s-a solvat cu două victime, dintre care una a murit. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani, în timp ce o femeie a fost rănită uşor. Din primele date, evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare. Cercetările sunt în curs.

Un alt accident rutier grav a avut loc şi în comuna vâlceană Nujoreni, tot pe DN 7. Şoferul unei autoutilitare s-a angajat într-o depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus. În accident au mai fost implicate alte două maşini care trecea prin zona respectivă în acel moment. În urma impactului, şoferul autoutilitarei a murit, iar alte şase persoane au fost rănite. Accidentul a avut loc pe sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea. Circulaţia în zonă a fost blocată în urma evenimentului rutier.

Ca o ironie a sorţii, evenimentul s-a produs în Ziua Europeană Fără Accidente Rutiere din care să rezulte decese.