Circulaţie feroviară a fost blocată patru ore în Covasna, după ce un tren a lovit un TIR

Circulaţia feroviară în zona Malnaş din judeţul Covasna, blocată, luni dimineaţă, după ce un tir a fost lovit de un tren accelerat la o trecere de cale ferată, a fost reluată după aproximativ patru ore, timp în care au fost afectate patru trenuri de persoane. Accidentul nu s-a solşdat cu victime.

RomaniaTV.net
30 ian. 2012, 06:13
Circulaţie feroviară a fost blocată patru ore în Covasna, după ce un tren a lovit un TIR

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Buzsi Andrea, traficul a fost reluat în jurul orei 9.00.

În trenul accelerat 1648, care a fost implicat în accident, s-au aflat aproximativ 50 de pasageri, dintre care doar unul a decis să plece cu un taximetru, iar restul au aşteptat în vagoane, unde le-a fost asigurată căldură.

Buzsi Andrea a precizat că traficul feroviar a fost blocat în zonă timp de aproximativ patru ore, iar în urma accidentului patru trenuri de persoane care circulă între Miercurea Ciuc şi Braşov au înregistrat întârzieri între 30 de minute şi trei ore.

Circulaţia feroviară în zona Malnaş a fost blocată după ce un tir a fost lovit de trenul accelerat 1648, care circula pe relaţia Bistriţa-Bucureşti Nord.

Şoferul TIR-ului a trecut calea ferată de la Malnaş, însă maşina a alunecat înapoi pe şine, fiind pantă, iar pe carosabil gheaţă. Şoferul a încercat un timp să scoată tir-ul de pe cale ferată, iar în momentul în care a văzut că se apropie trenul a ieşit din cabină.


loading...
Partenerii noștri