Circulaţie îngreunată pe DN1B după ce un TIR s-a răsturnat. Trei persoane au fost rănite

Un TIR înmatriculat în Turcia încărcat cu calorifere s-a răsturnat pe drumul care face legătura între Buzău şi Ploieşti. Accidentul s-a produs în zona Popasul Merei din judeţul Buzău. TIR-ul a acroşat două autoturisme. Trei persoane au fost rănite şi transportate la spital, informează România TV.

RomaniaTV.net
19 mai 2012, 10:19
Circulaţie îngreunată pe DN1B după ce un TIR s-a răsturnat. Trei persoane au fost rănite

Primele cercetări arată că TIR-ul înmatriculat în Turcia s-a răsturnat după ce şoferul a adormit la volan, iar autotrenul a intrat în derivă şi a acroşat două autoturisme de pe contrasens, care circulau regulamentar, după care s-a răstunat pe şosea.

Potrivit MEDIAFAX, în urma accidentului au fost rănite trei persoane – şoferul tir-ului şi o femeie care se afla în autotren, precum şi şoferul uneia dintre maşinile acroşate.

Şoferul TIR-ului a suferit răni la cap, după ce s-a lovit cu capul de parbriz, în urma impactului, iar pasagerul român pe care îl avea în cabină a suferit, de asemenea, răni uşoare. Cei doi sunt în stare stabilă şi au fost transportaţi la Spitajul Judeţean de Urgenţă din Buzău, pentru îngrijiri şi investigaţii.

TIR-ul este în continuare răsturnat pe carosabil şi urmează să fie ridicat cu ajutorul unei macarale. Până atunci, circulaţia se desfăşoară cu dificultate în zonă, pe un singur fir, sub supravegherea poliţiştilor.

La locul accidentului s-a deplasat şi un echipaj de pompieri, după ce s-a anunţat că rezervorul cu motorină al TIR-ului s-a spart. Pompierii au izolat zona şi au stropit cu apă, astfel că în prezent nu mai există vreun pericol de incendiu.