Circulaţie întreruptă între Splaiul Independenţei şi Economu Cezărescu. Apa Nova face lucrări

Publicat: Vineri, 29 August 2014 17:50 // Actualizat: Vineri, 29 August 2014 17:50 // Sursa: romaniatv.net

Circulaţia rutieră va fi întreruptă vineri, de la ora 18,00, până duminică, la ora 24,00, între Splaiul Independenţei şi strada Economu Cezărescu pentru efectuarea unor lucrări de înlocuire a tronsonului canal pluvial în Bulevardul Vasile Milea din sectorul 6, conform solicitărilor Primăriei Municipiului Bucureşti şi Brigăzii de Poliţie Rutieră, a anunţat, vineri, Apa Nova.

"Schimbarea tronsonului în lungime de 10 metri este necesară din cauza deteriorării acestui canal pluvial. Această situaţie a generat apariţia unei caverne subterane care îngreunează traficul rutier în zonă pe timp ploios, din cauza nepreluării apelor pluviale în spaţiul delimitat de intersecţia rutieră şi linia de circulaţie a tramvaiului", precizează Apa Nova, potrivit Agerpres.

Apa Nova Bucureşti, filială Veolia, este din 2000, pentru o durată de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de alimentare cu apă şi de canalizare din Bucureşti.

Apa Nova Bucureşti are ca principal obiect de activitate gestionarea resurselor de apă, tratarea şi distribuţia apei către consumatori, evacuarea apelor uzate şi a apelor meteorice de pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Apa Nova Apa Nova Bucuresti circulaţie rutieră trafic blocat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 aug 20:28
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Bit.Do/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Bit.Do/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/RoML
29 aug 18:04
... Circulaţia rutieră va fi întreruptă vineri, de la ora 18,00, până duminică, la ora 24,00, între Splaiul...
29 aug 18:00
...Splaiul Independenţei şi strada Economu Cezărescu pentru efectuarea unor lucrări de înlocuire a tronsonului …read more ...
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H